13/07/2020
ΗΡΑΚΛΗΣ | Σάββατο 10 Αυγούστου 2019 - 21:28

Θέος: «Αποσύρουμε το όνομα και το σήμα του Ηρακλή»

Ο πρόεδρος του Γ.Σ. του «Γηραιού» τόνισε ότι δεν υπάρχει άλλος δρόμος για την ομάδα

Δηλώσεις έκανε το Σάββατο (10/8) ο πρόεδρος του Γ.Σ. του Ηρακλή, Φώτης Θέος ο οποίος αναφέρθηκε στον Τομ Παπαδόπουλο τονίζοντας ότι δεν υπάρχει άλλη επιλογή για τον σύλλογο.

Παράλληλα τόνισε ότι οι Θεσσαλονικείς θα αποσύρουν το όνομα και το σήμα της ομάδας από την ΠΑΕ του επιχειρηματία, αναφέροντας χαρακτηριστικά στα λεγόμενά του «ή εμείς ή ο Τομ».

Αναφορικά με την επόμενη ημέρα της ομάδας δήλωσε ότι θα είναι δύσκολη, καθώς μπορεί ο σύλλογος να ξεκινήσει ή από το τοπικό ή από την Γ’ Εθνική, ενώ έκλεισε λέγοντας ότι δεν υπάρχει λόγος να γίνει η Γ.Σ. της Δευτέρας (12/8).

Αναλυτικά τα λεγόμενα Θέου:

«Δεν υπάρχει άλλος δρόμος: Ή εμείς ή ο Τομ είναι πλέον στον Ηρακλή και επειδή εμείς δεν έχουμε σαν ΓΣ Ηρακλής να δώσουμε 2 εκατομμύρια ευρώ στον όποιον τα ζητάει, τη Δευτέρα αποσύρουμε από παντού και κυρίως από την ΕΠΟ, το σήμα, το όνομα και το χρώμα του Ηρακλή. Αφού θα κλείσει το Ιδρυτικό σωματείο, υποχρεωτικά, εμείς παίρνουμε πίσω αυτοδίκαια τα σήματα του Ηρακλή και τα αποσύρουμε…»

- Για την επόμενη μέρα του ποδοσφαιρικού τμήματος:

«Η επόμενη μέρα θα είναι δύσκολη, το ξέρουμε, αλλά μπορεί να ξεκινήσουμε από τη Γ κατηγορία, από το τοπικό, αλλά ζήσαμε 111 χρόνια, δεν θα πεθάνει ο Ηρακλής, κάτι θα βρει… Θα ζήσει!»

- Για τις δηλώσεις του Τομ Παπαδόπουλου και το ΑΦΜ ομάδας της Super League:

«Δεν μιλάμε για Παπαδόπουλο πλέον, έχει τελειώσει για εμάς αυτό το ΑΦΜ, μπορεί να κάνει ό,τι θέλει ο άνθρωπος, να πληρώσει αυτούς που χρωστάει και να μας αφήσει ήσυχους εμάς. Όσο υπάρχει αυτός ο Ηρακλής, καμία λύση δεν μπορεί να προχωρήσει, γιατί θα βγαίνει παντού ο Παπαδόπουλος και θα λέει ότι αυτός είναι ο Ηρακλής. Δεν υπάρχει αυτό. Θα διαλυθεί το Ιδρυτικό και θα αποσύρουμε τα σήματα, το χρώμα μας, το όνομα. Όλη αυτή η ιστορία θα κάνει μάγκα τον Μπέο, που παίρνει χορηγία 50.000 ευρώ για τη φανέλα του Βόλου και μπράβο του. Ο Τομ έγινε ένας πολύ ωραίος χορηγός του ΝΠΣ Βόλος».

- Για την γενική συνέλευση της Δευτέρας:

«H γενική συνέλευση της Δευτέρας δεν θα γίνει, γιατί δεν υπάρχει λόγος να γίνει».

Μοιραστείτε το: