11/08/2020
Στοιχηματίζω | Κυριακή 14 Ιουλίου 2019 - 15:35

Τα... λεφτά στο Κόπα Άφρικα...

Η στοιχηματική πρόταση του a-sports.gr για την Κυριακή (14/7)

«Αγγίξαμε» ένα ακόμη ταμείο στις προτάσεις μας για το Σάββατο (13/7), ωστόσο δεν τα καταφέραμε.

Προχωράμε, λοιπόν, με τις επιλογές μας για την Κυριακή (14/7), με το σημερινό κουπόνι να έχει πολύ ενδιαφέρον, με τις αναμετρήσεις των δύο ημιτελικών του Κόπα Άφρικα.

Πάμε, όμως, να δούμε αναλυτικά τις προτάσεις μας.

Σενεγάλη-Τυνησία: Ξεκινάμε τις επιλογές μας με την πρώτη χρονικά αναμέτρηση της ημέρας, από τους δύο ημιτελικούς του Κόπα Άφρικα, αυτή ανάμεσα στην Σενεγάλη και την Τυνησία. Οι τυπικά γηπεδούχοι ξεκίνησαν ως φαβορί ακόμη και για την κατάκτηση της διοργάνωσης, επιβεβαιώνοντας αυτόν τον χαρακτηρισιμό με τις έως τώρα εμφανίσεις τους. Από την άλλη η Τυνησία έχει ήδη επιτύχει με την πρόκρισή της στους «4» της διοργάνωσης, ωστόσο, έχει τη φιλοδοξία της κορυφής. Που ποντάρουμε, λοιπόν; Το φαβορί είναι η Σενεγάλη.... Όμως οι Τυνήσιοι έχουν δείξει ότι είναι πολύ σκληρός αντίπαλος, με πολύ δυνατό σύνολο, το οποίο δέχεται πολύ δύσκολα γκολ στα μετόπισθεν. Πρώτη μας επιλογή θα είναι, λοιπόν, τα λίγα γκολ, με το under να βρίσκεται χαμηλά, και δικαιολογημένα... Από εκεί και πέρα ο άσος σε τιμές διπλασιασμού αποτελεί δέλεαρ και βρίσκεται έτσι στις προτάσεις μας.

Αλγερία-Νιγηρία: Περνάμε στον άλλο ημιτελικό του Κόπα Άφρικα, εκεί όπου η Αλγερία θα αντιμετωπίσει την Νιγηρία, σε μία αναμέτρηση που αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Και οι δύο ομάδες διαθέτουν εξαιρετική ποιότητα, κάτι το οποίο έχουν δείξει με την μέχρι στιγμής πορεία τους στη διοργάνωση. Αμφότερες σκοράρουν με σχετική ευκολία, κάτι το οποίο μας οδηγεί στο Over, το οποίο έχει ρίσκο, το οποίο όμως πιστεύουμε ότι αξίζει να πάρουμε, το οποίο πληρώνει μάλιστα και πολύ καλά. Από εκεί και πέρα, έχοντας εικόνα και από τις δύο ομάδες πιστεύουμε ότι η Αλγερία έχει δείξει καλύτερο πρόσωπο στη διοργάνωση και έτσι έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση. Την οποία ελπίζουμε να πάρει στα 90 λεπτά της αναμέτρησης, πληρώνοντας με αυτό τον τρόπο τον άσο που βρίσκεται και αυτός στις επιλογές μας.

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Σενεγάλη-Τυνησία 1/UNDER

Αλγερία-Νιγηρία 1/OVER

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΡΟΥΣΚΟΣ

Μοιραστείτε το: