08/04/2020
Διοικητικά - Δικαστικά | Παρασκευή 12 Ιουλίου 2019 - 15:50

Επικοινώνησε με τον Φορτούνη ο Γραμμένος

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ ευχήθηκε στον αρχηγό του Ολυμπιακού γρήγορη επιστροφή στα γήπεδα * Η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας

Στήριξη από... παντού δέχεται ο Κώστας Φορτούνης μετά τον σοβαρό τραυματισμό του που θα τον κρατήσει εκτός αγωνιστικής δράσης για τουλάχιστον έξι μήνες.

Με τον αρχηγό του Ολυμπιακού επικοινώνησε και ο Βαγγέλης Γραμμένος, προκειμένου να του εκφράσει την συμπαράστασή του και να του ευχηθεί ταχεία ανάρρωση.

Η ΕΠΟ εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση την Παρασκευή (12/7), ευχόμενη ο Τρικαλινός άσος να επιστρέψει σύντομα και ακόμα πιο δυνατός, «ώστε να ξεδιπλώσει και πάλι στους αγωνιστικούς χώρους το μοναδικό ταλέντο και τις αναμφισβήτητες ποδοσφαιρικες του ικανότητες», όπως σημειώνεται χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η είδηση του σοβαρού τραυματισμού του Κώστα Φορτούνη προκαλεί έντονη θλίψη σε όλη την οικογένεια του ελληνικού  ποδοσφαίρου. Σε αυτή τη δύσκολη στιγμή της καριέρας του η σκέψη μας είναι διαρκώς κοντά του. Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία θα βρίσκεται συνεχώς δίπλα του και θα του συμπαρασταθεί με όποιον τρόπο και σε όποιο χρόνο χρειαστεί.

Του ευχόμαστε γρήγορη αποκατάσταση και είμαστε βέβαιοι ότι χάρη στον χαρακτήρα, τον επαγγελματισμό και την αθλητική του υποδομή θα επιστρέψει σύντομα και ακόμα πιο δυνατός, ώστε να ξεδιπλώσει και πάλι στους αγωνιστικούς χώρους το μοναδικό ταλέντο και τις αναμφισβήτητες ποδοσφαιρικές του ικανότητες.

Με τον Κώστα Φορτούνη επικοινώνησε ήδη ο Πρόεδρος της ΕΠΟ κ. Ευάγγελος Γραμμένος, ο οποίος του εξέφρασε την πλήρη συμπαράσταση και στήριξη της Ομοσπονδίας και του ευχήθηκε "γρήγορη αποκατάσταση και επιστροφή στα γήπεδα"».

 

Μοιραστείτε το: