29/05/2020
ΑΕΛ | Παρασκευή 12 Ιουλίου 2019 - 12:08

Ανοίγει το πέταλο των οργανωμένων ο Κούγιας

Αναγνωρίζει τη σημασία των οπαδών, αν και δεν κρύβει την ενόχλησή του για κάποια συνθήματα * Ανακοίνωση στήριξης στον Φορτούνη

Προσπαθεί να εξομαλύνει την κατάσταση... Ο Αλέξης Κούγιας γνωστοποίησε την Παρασκευή (12/7) ότι ανοίγει τόσο το πέταλο των οργανωμένων, όσο και το απέναντι.

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΛ έμεινε ικανοποιημένος από την παρουσία των οπαδών, έστω και αν αυτοί δεν ήταν πολλοί, στην πρώτη επίσημη παρουσίαση της ομάδας και αναγνωρίζει τη σημασία τους και για τους παίκτες.

Πάντως, δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του για τα συνθήματα που ακούγονται κατά καιρούς, ελπίζοντας να περιοριστούν.

Αναλυτικά η προσωπική δήλωσή του: «Με προσωπική μου απόφαση ανοίγει τόσο το πέταλο των οργανωμένων οπαδών της ΑΕΛ, όσο και το απέναντι.

Η χθεσινή τους, έστω ολιγομελής παρουσία, έδωσε άλλο χρώμα στην πρώτη επίσημη παρουσίαση του ποδοσφαιρικού τμήματος και οι ποδοσφαιριστές μας είναι σίγουρο ότι τους έχουν ανάγκη.

Η ποδοσφαιρική γιορτή στο AEL FC ARENA είναι αδύνατο να δημιουργηθεί χωρίς τα συνθήματα και τον ενθουσιασμό τους και το μόνο το οποίο εύχομαι ενόψει των επισήμων αγώνων είναι να γίνουν περισσότεροι, να γεμίσουν το πέταλο και αν είναι δυνατόν να αντιληφθούν ότι τα συνθήματα που βρίζουν τη νεκρή από χρόνια μητέρα μου δεν τιμούν την ιστορία της ομάδος μας.

Γνωρίζω ότι τα ίδια υβριστικά συνθήματα έχουν ακούσει όλοι οι ιδιοκτήτες της ΑΕΛ από της ιδρύσεως της, τα ίδια συνθήματα έχουν ακούσει όλοι οι πρόεδροι όλων των μεγάλων ομάδων, αλλά είμαι βέβαιος ότι με την πάροδο του χρόνου όλα αυτά τα μικρά παιδάκια που βρίζουν και μόλις πλησιάζεις και σε αντιλαμβάνονται κατεβάζουν το κεφάλι, μεγαλώνοντας θα γίνουν καταπληκτικοί οπαδοί της ΑΕΛ.

Υπάρχουν βέβαια και οι επαγγελματίες του είδους που είναι αμετανόητοι, αλλά μετά από 4 χρόνια στη Λάρισα έχω καταλάβει ακριβώς τι γίνεται και δεν με ενδιαφέρει.

Η τιμή των εισιτηρίων στα πέταλα είναι 100€ και δεδομένου ότι με τα πλέι οφ και τα παιχνίδια κυπέλλου θα δώσουμε περισσότερα από 22 παιχνίδια εντός έδρας, η τιμή του εισιτηρίου είναι μικρότερη από 5€ τον αγώνα.

Για τα παιδιά κάτω των 17 ετών η τιμή είναι 50€. Η ίδια τιμή ισχύει και για τις κυρίες στο πέταλο.

Εύχομαι να γεμίσουμε και τα δύο πέταλα».

Ευχές για ταχεία ανάρρωση στον Φορτούνη

Παράλληλα, η ΠΑΕ έστειλε τις ευχές της για ταχεία ανάρρωση στον Κώστα Φορτούνη, σημειώνοντας ότι ελπίζει σε γρήγορη επιστροφή του στα γήπεδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΑΕΛ και ο κ. Αλέξης Κούγιας προσωπικά ευχόμαστε στον Κώστα Φορτούνη τη μεγαλύτερη επιτυχία στη δύσκολη επέμβαση την οποία θα κάνει και ταχεία αποθεραπεία.

Η απουσία του Κώστα Φορτούνη θα ασχημύνει σίγουρα το πρωτάθλημα της Super League το χρονικό διάστημα που αυτός θα λείψει και ελπίζουμε με τη βοήθεια των γιατρών και των φυσικοθεραπευτών του Ολυμπιακού αυτό να είναι το μικρότερο δυνατό». 

Μοιραστείτε το: