11/08/2020
Μπάσκετ | Παρασκευή 12 Ιουλίου 2019 - 10:42

ΠΣΑΚ: «Μην σταματάς Γιάννη...»

Περήφανος για τη νέα διάκριση του Αντετοκούνμπο

Τα έχει σαρώσει όλα. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, έχοντας αναδειχθεί κορυφαίος παίκτης της χρονιάς στο ΝΒΑ, προσέθεσε στη συλλογή του άλλο ένα βραβείο, καθώς ανακηρύχθηκε και άνδρας αθλητής της χρονιάς στις ΗΠΑ από το ESPN.

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών δεν θα μπορούσε να μην τον συγχαρεί για τη νέα του μεγάλη επιτυχία.

Ο ΠΣΑΚ εξέφρασε τη χαρά του για τις νέες διακρίσεις του, εξαίροντας τη δουλειά του και τον χαρακτήρα του και χαρακτηρίζοντάς τον «παράδειγμα προς μίμηση για κάθε αθλητή».

Φυσικά του ευχήθηκε και άλλες διακρίσεις και να συνεχίσει να κάνει άπαντες, με πρώτο τον ίδιο, περήφανους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών, συγχαίρει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο για τη νέα του διάκριση, αφού μετά το βραβείο του MVP στο ΝΒΑ, ανακηρύχθηκε αθλητής της χρονιάς στις ΗΠΑ και καλύτερος NBAer.

Είμαστε πολύ χαρούμενοι για τις νέες διακρίσεις του Γιάννη, οι οποίες οφείλονται στη σκληρή του δουλειά και στον αδαμάντινο χαρακτήρα του. Ο Γιάννης αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για κάθε καλαθοσφαιριστή, για κάθε αθλητή. 

“Μην σταματάς Γιάννη, συνέχισε να μας κανεις υπερήφανους, μα πάνω από όλα...τον Γιάννη, την οικογένεια σου, τους φίλους, τους συμπαίκτες σου, τους θαυμαστες σου σε όλο τον κόσμο, όλους τους Έλληνες”».

 

Μοιραστείτε το: