02/06/2020
Στοιχηματίζω | Παρασκευή 12 Ιουλίου 2019 - 15:15

Πολλά γκολ στα φιλικά...

Η στοιχηματική πρόταση του a-sports.gr για την Παρασκευή (12/7)

Δεν μπορέσαμε να σας οδηγήσουμε σε ένα ακόμη ταμείο με τις προτάσεις μας για την Πέμπτη (11/7).

Συνεχίζουμε, όμως, με τις επιλογές μας για την Παρασκευή (12/7), ελπίζοντας ότι θα μπορέσουμε να επιστρέψουμε ξανά στα κέρδη. Με το στοιχηματικό κουπόνι να έχει αρκετές φιλικές αναμετρήσεις, από τις οποίες ελπίζουμε ότι θα μπορέσουμε να βγάλουμε μία δυνατή τριάδα για νέο ταμείο.

Πάμε, όμως, να δούμε αναλυτικά τις σημερινές μας προτάσεις.

ΑΕΚ-Τρεντσίν: Ξεκινάμε τις προτάσεις μας με την φιλική αναμέτρηση της ΑΕΚ κόντρα στην Τρεντσίν. Οι «κιτρινόμαυροι» βρίσκονται στο ξεκίνημα της προετοιμασίας τους και έτσι ασφαλή συμπεράσματα δεν μπορούμε να έχουμε για την εικόνα που θα παρουσιάσει. Η Τρεντσίν, ωστόσο, είναι ξεκάθαρα μία ομάδα χαμηλότερης δυναμικής, με την «Ένωση» να μπορεί να βάλει αρκετά γκολ στην άμυνά της. Επειδή, πρόκειται ωστόσο για φιλικό ματς θα αποφύγουμε να ποντάρουμε στον άσο και θα πάμε στο Over, καθώς είναι πολύ πιθανό και η Τρεντσίν να εκμετλλευτεί κάποια λάθη στην άμυνα των «κιτρινόμαυρων».

Αϊντχόφεν-Άρης: Περνάμε σε μία ακόμη φιλική αναμέτρηση ελληνικής ομάδας, αυτή τη φορά του Άρη, ο οποίος θα αντιμετωπίσει την πολύ δυνατή Αϊντχόφεν. Πρόκειται για ένα πολύ δυνατό φιλικό ματς, με τους Ολλανδούς να έχουν την ποιότητα να σημειώσουν πολλά γκολ, διαθέτοντας εξαιρετική επιθετική γραμμή. Και οι Θεσσαλονικείς, ωστόσο, δείχνουν στο ξεκίνημα της προετοιμασίας τους αρκετά θετικά στοιχεία και περιμένουμε έτσι ότι θα μπορέσουν να βρουν γκολ στο παιχνίδι Το Over και εδώ βρίσκεται στις επιλογές μας, συγκεντρώνοντας πολλές πιθανότητες να μας επιβεβαιώσει.

Κλουζ-ΠΑΟΚ: Κλείνουμε την τριάδα μας με το φιλικό του ΠΑΟΚ κόντρα στην Κλουζ. Οι Θεσσαλονικείς σκοράρουν με μεγάλη ευκολία στα έως τώρα φιλικά τους ματς, όμως, παρουσιάζουν και πολλές αμυντικές αδυναμίες, δεχόμενοι πολλές ευκαιρίες και γκολ στα μετόπισθεν. Έτσι, και στη συγκεκριμένη φιλική αναμέτρηση θα πάμε με τα πολλά γκολ, ελπίζοντας ότι θα οδηγήσουν στην επιστροφή μας στο ταμείο.

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

ΑΕΚ-Τρεντσίν OVER

Αϊντχόφεν-Άρης OVER

Κλουζ-ΠΑΟΚ OVER

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΡΟΥΣΚΟΣ

Μοιραστείτε το: