02/06/2020
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | Τετάρτη 10 Ιουλίου 2019 - 21:50

Μαρτίνς: «Την επόμενη εβδομάδα οι αποφάσεις μου για το ρόστερ»

Τι είπε ο τεχνικός του Ολυμπιακού μετά το φιλικό 1-1 με το Αμβούργο

Με ισοπαλία ολοκλήρωσε ο Ολυμπιακός τις εκτός Ελλάδος φιλικές του υποχρεώσεις καθώς έμεινε στο 1-1 με το Αμβούργο.

Μετά το τέλος του αγώνα στο Γένμπαχ, ο Πέδρο Μαρτίνς παρουσιάστηκε ευχαριστημένος από τη διάθεση που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές.

Από εκεί και πέρα, ξεκαθάρισε πως θα πάρει τις οριστικές του αποφάσεις για το ρόστερ της ομάδας την επόμενη εβδομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του Ολυμπιακού στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού:

Για το ματς: «Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι προετοιμασίας για εμάς. Δεν ήμασταν καλοί στα πρώτα 20 λεπτά αλλά μετά ισορρόπησε ο αγώνας. Το Αμβούργο είναι μια καλή ομάδα, πολύ ποιοτική. Το μικρό γήπεδο και το ψηλό χορτάρι μας δυσκόλεψαν. Δεν μπορούσαμε να παίξουμε με ποιότητα και θέαμα, αλλά κρατάω το πάθος των παικτών μου. Τα έδωσαν όλα και αυτό είναι πολύ σημαντικό και σε αυτό το στάδιο».

Για το ρόστερ: «Θα πάρω της αποφάσεις μου την άλλη εβδομάδα. Θέλω ένα ρόστερ με 22-23 παίκτες. Τώρα έχουμε πολλούς παίκτες και δεν μπορούμε να τους χρησιμοποιούμε όλους. Θα πω τις αποφάσεις μου στους παίκτες, θα είναι οι πρώτοι που θα τις μάθουν. Και στη συνέχεια και στη διοίκηση. Πριν τις γνωστοποιήσω όμως μέσα στην ομάδα δεν μπορώ να βγάλω τίποτα προς τα έξω».

Για την απόδοση των νεαρών παικτών: «Μας βοήθησαν και τους βοηθήσαμε. Μεγαλώνουν μαζί μας και βοηθούν την ομάδα. Έχουν ταλέντο και είναι καλό που βρίσκονται εδώ. Σίγουρα θα είναι στο μέλλον του Ολυμπιακού, αλλά έχουν και παρόν μαζί μας».

Μοιραστείτε το: