16/10/2019
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ | Τετάρτη 10 Ιουλίου 2019 - 00:19

Ο Απολλωνιστής Φίλιππος Φόρτωμας έγινε βουλευτής!

Εκλέχθηκε στις Κυκλάδες με τη Νέα Δημοκρατία

Είναι νέος, άφθαρτος, με όραμα - διάθεση για δουλειά και… Απολλωνιστής! Ο λόγος για τον Φίλιππο Φόρτωμα. Τον 38χρονο πρωτοεμφανιζόμενο βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος επί σειρά ετών υπήρξε και στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού πλέον Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ο Φίλιππος Φόρτωμας πέτυχε με τη… μια στις Κυκλάδες (όντας Τηνιακός στην καταγωγή), καθώς κατέλαβε την τρίτη έδρα της κυβερνητικής παράταξης συγκεντρώνοντας 5.905 σταυρούς προτίμησης! Μάλιστα, η εκλογή του αποδείχθηκε θρίλερ και οριστικοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης (9/7), αφού κέρδισε στο νήμα τον τέταρτο συνυποψήφιο του Γιώργο Βακόνδιο, που έλαβε 22 σταυρούς λιγότερους. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Φίλιππος Φόρτωμας είναι θαμώνας της Ριζούπολης από μικρό παιδί με σχεδόν κάθε Κυριακή παρουσία στις εξέδρες και με… χιόνια και με… κρύα είτε η «Ελαγρά Ταξιαρχία» βρισκόταν στα «σαλόνια» της Σούπερ Λίγκας (άλλοτε Α’ Εθνική) είτε έφτανε μέχρι τον ερασιτεχνισμό!

Ο νεοεκλεγείς βουλευτής της Ν.Δ. έχει ασχοληθεί και παραγοντικά με τον Ερασιτέχνη Απόλλωνα Σμύρνης, αφού διετέλεσε στο παρελθόν και πρόεδρος της θυγατρικής ομάδας του Συλλόγου (ονόματι Απόλλων 2006), ενώ είναι γιος του νυν μέλους του Δ.Σ. του Γ.Σ., Αριστοτέλη Φόρτωμα.

Μοιραστείτε το: