30/05/2020
ΑΡΗΣ | Τρίτη 9 Ιουλίου 2019 - 14:28

Το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη ο Σάσα

Έρχεται για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Άρη * Πάλι εκτός ο Τσιλιγγίρης * Το χορηγικό πρόγραμμα της ΠΑΕ

Σε ρυθμούς Λούκας Σάσα κινείται ο Άρης. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός αναμένεται στις 18.00 της Τρίτης (9/7) στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιό του.

Αυτό θα είναι διάρκειας δύο ετών και στη συνέχεια θα ταξιδέψει με προορισμό το Άρνεμ προκειμένου να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ομάδας.

Όσον αφορά τα καθαρά αγωνιστικά, ο Απόστολος Τσιλιγγίρης δεν συμμετείχε πάλι στην πρωινή προπόνηση λόγω ενοχλήσεων στον ορθό μηριαίο.

Όσον αφορά το πρόγραμμα, περιελάμβανε παιχνίδια με την μπάλα με στόχο τη βελτίωση της φυσικής κατάστασης.

Το πρόγραμμα της Τετάρτης (10/7) προβλέπει διπλή προπόνηση.

Τέλος, η ΠΑΕ παρουσίασε και το χορηγικό πρόγραμμα της νέας σεζόν.

Αναλυτικά η ενημέρωση: «Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ σας παρουσιάζει το χορηγικό πρόγραμμα της νέας αγωνιστικής περιόδου με τίτλο "Corporate Partnership 2019 – 2020".

Μετά από μια πετυχημένη αγωνιστική χρονιά με τη συμμετοχή μας στο EUROPA LEAGUE παρέχουμε στους στρατηγικούς μας συνεργάτες ένα συναρπαστικό, μοναδικό και αποτελεσματικό περιβάλλον Marketing. «Χτίζουμε» τις βάσεις για τη νέα εποχή της ομάδας μας και την εμπορική ανάπτυξη της ΠΑΕ ΑΡΗΣ.

Στο χορηγικό πρόγραμμα περιλαμβάνονται ενότητες, όπως τα δημογραφικά στοιχεία των φιλάθλων μας, οι εμπορικές συνέργειες που προσφέρει η ΠΑΕ, η επικοινωνία και τα επιχειρηματικά προνόμια, που απολαμβάνει ο στρατηγικός συνεργάτης, τα σημεία διαφημιστικής προβολής στο γήπεδο, καθώς και οι υπηρεσίες φιλοξενίας που προσφέρει η ΠΑΕ ΑΡΗΣ.

Δεν παρουσιάζονται συχνά ευκαιρίες σαν κι αυτή! Ακόμη περιμένετε;

TOGETHER WE RISE

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Εμπορική Διεύθυνση της ΠΑΕ ΑΡΗΣ στο e-mail: commercial@arisfc.com.gr».

Μοιραστείτε το: