19/02/2020
Ελλάδα | Σάββατο 6 Ιουλίου 2019 - 16:04

Αυτός είναι ο Τάσος Πετρόπουλος! (video)

Άνθρωποι των γραμμάτων και των τεχνών μίλησαν για τον υφυπουργό Εργασίας & Κοινωνικής Ασφάλισης, που είναι υποψήφιος βουλευτής στο Βόρειο Τομέα της Β’ Αθηνών με τον ΣΥΡΙΖΑ * Η αφιέρωση του γιού του, η συγκίνηση και τα τραγούδια, που είπε ο ίδιος * Δείτε τι έγινε

Του ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Ικανός, απλός, εργατικός, επίμονος, με αρχές, αλλά και με ευαισθησίες… Έτσι περιέγραψαν τον Τάσο Πετρόπουλο άνθρωποι των γραμμάτων και των τεχνών, που τον γνωρίζουν χρόνια, αλλά και πρόσωπα που βρέθηκαν μαζί του σε κοινούς επαγγελματικούς και κοινωνικούς αγώνες.

Ο υφυπουργός Εργασίας & Κοινωνικής Ασφάλισης διοργάνωσε μια ξεχωριστή βραδιά στο «Polis Art Café» στο κέντρο της πρωτεύουσας με αφορμή την υποψηφιότητα του στο Βόρειο Τομέα της Β’ Αθηνών στις Βουλευτικές Εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019.

Εκεί, μεταξύ άλλων, μίλησαν για τον Τάσο Πετρόπουλο ο ποιητής Ηλίας Γκρης, ο λογοτέχνης Μήτσος Κασόλας, ο στιχουργός Κώστας Καρτελιάς, η Όλγα Φραγκούλη εκ μέρους των συνταξιούχων της Εθνικής Τράπεζας, ο ζωγράφος Νικόλας Κληρονόμος, αλλά και ο υπουργός Εξωτερικών και συνυποψήφιος βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Κατρούγκαλος.

Τα καλύτερα, όμως, ήταν αυτά, που ακολούθησαν και τον σύντομο χαιρετισμό του ίδιου του Τάσου Πετρόπουλου, γιατί ο γιος του Πέτρος και η μπάντα του μαζί με τον έμπειρο μουσικό Γιάννη Μπέκα χάρισαν υπέροχες στιγμές με διαχρονικές επιτυχίες.

Την παράσταση έκλεψε, πάντως, ο Τάσος Πετρόπουλος, που πήρε αρκετές φορές το μικρόφωνο και τραγούδησε (μέχρι και Παύλο Σιδηρόπουλο) είτε μαζί με τον γιο του είτε έχοντας πλάι του τον στιχουργό Φώντα Λάδη.

Ιδιαίτερη στιγμή με έντονο συναίσθημα το τραγούδι αφιέρωση του Πέτρου Πετρόπουλου στον πατέρα του, ο οποίος δάκρυσε!

Ήταν μια όμορφη ανθρώπινη βραδιά (έγινε την Τετάρτη 3 Ιουλίου) γεμάτη όμορφα λόγια από καρδιάς, τραγούδια και αυθεντικές αυθόρμητες αντιδράσεις…

-ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ

Μοιραστείτε το: