24/09/2020
ΠΑΟΚ | Πέμπτη 27 Ιουνίου 2019 - 12:58

Ζήτησε συγγνώμη ο Ουάρντα

Για το σκάνδαλο με την παρενόχληση μοντέλου που τον έθεσε εκτός Εθνικής Αιγύπτου * Στηρίζει τις γυναίκες, αλλά και τον συμπαίκτη και φίλο του ο Σαλάχ

Σε περιπέτειες έβαλε πάλι η εξωγηπεδική συμπεριφορά του τον Αμρ Ουάρντα.

Ο άσος του ΠΑΟΚ κατηγορείται ότι παρενόχλησε με ερωτικά μηνύματα μοντέλο και τέθηκε εκτός Εθνικής Αιγύπτου.

Την Πέμπτη (27/6) θέλησε να ζητήσει δημόσια συγγνώμη, δεσμευόμενος να μην υποπέσει ξανά σε ανάλογα... ατοπήματα.

«Ζητώ συγγνώμη από την οικογένειά μου, τους συμπαίκτες μου, το τεχνικό τιμ και τον κόσμο, όσους θίχτηκαν από την συμπεριφορά μου. Ζητώ συγγνώμη και την επόμενη φορά δεν πρόκειται να κάνω ξανά τίποτα που θα κάνει κάποιον να θυμώσει εξαιτίας μου», είπε.

Για το θέμα τοποθετήθηκε μέσω των μέσω κοινωνικής δικτύωσης και ο Μοχάμεντ Σαλάχ που εκτός από συμπαίκτης στην Εθνική είναι και καλός φίλος του Ουάρντα.

«Οι γυναίκες πρέπει να αντιμετωπίζονται με τον μεγαλύτερο σεβασμό. “Όχι” σημαίνει “όχι”. Αυτά τα πράγματα είναι και πρέπει να παραμείνουν οι ιερά. Πιστεύω, επίσης, ότι πολλοί που κάνουν λάθη μπορούν να αλλάξουν προς το καλύτερο και δεν πρέπει να στέλνονται κατευθείαν στην γκιλοτίνα, που είναι η πιο εύκολη διαφυγή», ανέφερε στο πρώτο του... τιτίβισμα.

Στη συνέχεια, όμως, δήλωσε υπέρ των δεύτερων ευκαιριών, γράφοντας:«Πρέπει να πιστέψουμε στις δεύτερες ευκαιρίες. Πρέπει να καθοδηγούμε και να εκπαιδεύουμε. Ο παραγκωνισμός δεν είναι η απάντηση».

Μοιραστείτε το: