27/09/2020
ΠΑΟΚ | Τρίτη 25 Ιουνίου 2019 - 20:35

Πάει στα δικαστήρια τον Γκιόργκι Χάτζι η οικογένεια Σαββίδη

Ενόχλησαν πολύ οι δηλώσεις της πρώην μεγάλης δόξας του ρουμάνικου ποδοσφαίρου κατά του ΠΑΟΚ και των ιδιοκτητών του, εναντίον του Λουτσέσκου και αυτά περί… πιστολιών

Στα άκρα αναμένεται να οδηγηθούν η οικογένεια Σαββίδη και μεγάλη δόξα του ρουμάνικου ποδοσφαίρου, Γκιόργκι Χάτζι, του οποίου οι δηλώσεις περί… πιστολιών την Τρίτη (25/6) ενόχλησαν τους ιδιοκτήτες του ΠΑΟΚ.

Αυτό πηγάζει από το περιβάλλον των μεγαλομετόχων της ομάδας της Θεσσαλονίκης και το προαναγγέλλει με ανάρτησή του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης ο Γιώργος Σαββίδης, που έγραψε: «Ο χρόνος μου, τα λεφτά μου, η οικογένειά μου και ο σεβασμός μου, δεν είναι για να παίζεις μαζί τους..».

Ο Χάτζι είναι προπονητής στη Βιτορούλ, η οποία πρόσφατα έπαιξε φιλικό με τον Ολυμπιακό, επιτέθηκε το πρωί κατά του Ραζβάν Λουτσέσκου για τις δηλώσεις που είχε κάνει εναντίον της Κ21 της Ρουμανίας, για την οποία είχε πει ότι δεν αξίζει να εκπροσωπεί την χώρα. Ωστόσο, η συγκεκριμένη ομάδα έχει φτάσει στα ημιτελικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος και ο πρώην μεγάλος άσος της Μπαρτσελόνα δεν άντεξε και πέρασε τον προπονητή του ΠΑΟΚ γενεές δεκατέσσερις.

«Τους αξίζουν συγχαρητήρια επειδή πάλεψαν με τις μεγαλύτερες ομάδες. Ας απολαύσουμε την επιτυχία τους και ας μιλήσουμε γι’ αυτούς. Αντίπαλος στα ημιτελικά είναι η Γερμανία. Τα παιδιά μας πήγαν ήδη πολύ μακριά. Έχουν αξία και τους αξίζουν πολλά μπράβο», είπε ο Χάτζι και εν συνεχεία τα έχωσε στον Λουτσέσκου:

«Δεν ξέρω γιατί ο Ραζβάν Λουτσέσκου είπε όλα αυτά τα πράγματα γι’ αυτήν την ομάδα Νέων της Ρουμανίας. Είναι μια σπουδαία γενιά και διαθέτει πολλούς σπουδαίους παίκτες και όχι μόνο 5-6 όπως είπε ο Λουτσέσκου.

Ίσως δεν ξέρει τι σημαίνει να χτίζεις μια φουρνιά ταλέντων και να δουλεύεις με παιδιά. Ας πάει στην Ελλάδα, στο πιστόλι του, στον πρόεδρό του τον Ιβάν Σαββίδη που έχει στον ΠΑΟΚ με πιστόλια και όλα τα άλλα! Είναι αντιαθλητικά λάθος αυτό που είπε γι’ αυτά τα παιδιά.

Ο πατέρας μου έπαιξε μπάλα τις δεκαετίες του ’70 και το ’80. Εγώ είχα μια γενιά που κέρδισε πρωταθλήματα και έκανε σπουδαίες εμφανίσεις.

Τη δεκαετία του ’90 υπήρξε κι άλλη σπουδαία γενιά που μας οδήγησε στο Παγκόσμιο Κύπελλο και στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Είναι δύσκολο γι’ αυτόν να το καταλάβει ή ίσως δε συμφωνήσει με τις εμφανίσεις που κάνουν τα παιδιά μας…».

Η επίθεση του Χάτζι στον Λουτσέσκου συνεχίστηκε: «Κάνει ένα τεράστιο, σοβαρό λάθος μη αναγνωρίζοντας μια τόσο σπουδαία γενιά που μας έχει φτάσει τόσο ψηλά. Δεν έχει συνηθίσει να δουλεύει με Ακαδημίες, αλλά έχει συνηθίσει τους οπλοφόρους στην Ελλάδα!

Και επιτέθηκε σε κάποια παιδιά μας. Μιλάει για 5-6 ότι θα ξεχωρίσουν αλλά αυτά τα παιδιά έχουν καταφέρει κάτι μοναδικό για τη Ρουμανία: την έχουν οδηγήσει στα ημιτελικά του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος Κ21 και αυτό είναι μοναδικό. Τον Ράζβαν Λουτσέσκου τον ενδιαφέρει πιο πολύ ο ΠΑΟΚ, οι οπλοφόροι, τα πιστόλια και ότι είναι δίπλα του».

 

Μοιραστείτε το: