07/12/2019
ΛΑΜΙΑ | Τρίτη 25 Ιουνίου 2019 - 00:44

Στις 3 Ιουλίου η πρώτη της Λαμίας

Στο Καρπενήσι θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας

Επί ελληνικού εδάφους και συγκεκριμένα στο Καρπενήσι θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας της Λαμίας, όπως ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ τη Δευτέρας (26/4). Η πρώτη προπόνηση θα διεξαχθεί την Τετάρτη 3 Ιουλίου.

«Η πρώτη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη 3/7 στις 20:00 στο ΔΑΚ Λαμίας και θα είναι ανοιχτή για τους φιλάθλους, ενώ θα προηγηθούν οι καθιερωμένες αιματολογικές και εργομετρικές εξετάσεις των ποδοσφαιριστών.

Την Δευτέρα 15/7, η αποστολή θα αναχωρήσει για το Καρπενήσι, όπου μέχρι το Σάββατο 27/7 θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της και θα διαμείνει στο ξενοδοχείο «Montana».

Κατά τη διάρκεια της παραμονής της στο Καρπενήσι θα γίνουν δύο φιλικά παιχνίδια στο κεντρικό γήπεδο του Καρπενησίου, το πρώτο στις 21/7 με αντίπαλο την Μικτή της ΕΠΣ Ευρυτανίας και το δεύτερο στις 26/7 με τον ΝΠΣ Βόλος.

Μετά την επιστροφή από το Καρπενήσι έχει προγραμματιστεί ένα ακόμη φιλικό την Κυριακή 4/8 με την ΑΕΛ στο ΔΑΚ Λαμίας.

Η ομάδα μας θα δώσει 3 ακόμη φιλικά παιχνίδια μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος. Οι αντίπαλοι, οι ημερομηνίες και οι ώρες έναρξης των αναμετρήσεων θα γνωστοποιηθούν με νεότερη ανακοίνωση», αναφέρεται στην επίσημη ενημέρωση από τους Φθιώτες.

Μοιραστείτε το: