04/05/2024
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | Πέμπτη 20 Ιουνίου 2019 - 20:17

Φορτούνης «ερυθρόλευκος» μέχρι το 2023!

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού μίλησε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και συμφώνησαν για νέο συμβόλαιο * Στα 6 εκατ. ευρώ οι αποδοχές του για την επόμενη τετραετία * Υπογράφει τη Δευτέρα

Η διάθεση του Κώστα Φορτούνη να παραμείνει στον Ολυμπιακό ήταν δεδομένη πριν από τη συνάντηση της Πέμπτης (20/6) με τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Ο αρχηγός της ομάδας μίλησε με τον μεγαλομέτοχο και συμφώνησαν να παραμείνει «ερυθρόλευκος» μέχρι το 2023.

Ο Φορτούνης θα είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος Έλληνας της Σούπερ Λίγκας, καθώς οι αποδοχές θα αγγίζουν τα 6 εκατ. ευρώ για τετραετές συμβόλαιο. Λογικό είναι, εφόσον μιλάμε και για τον κορυφαίο παίκτη του πρωταθλήματος.

Όσον αφορά τις ενδεχόμενες προτάσεις από το εξωτερικό, ο Φορτούνης έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν τον ενδιαφέρει απλά να φύγει εκτός συνόρων, αλλά αν υπάρξει ενδιαφέρον από μια κορυφαία ξένη ομάδα. Γι’ αυτό και η κίνηση της Γουέστ Χαμ δεν τον συγκίνησε, ενώ έχει τονίσει ότι δεν τον ενδιαφέρει να πάει στην Τουρκία.

Οι υπογραφές αναμένεται να πέσουν τη Δευτέρα (24/6) και πριν ο παίκτης αναχωρήσει με την υπόλοιπη ομάδα για την προετοιμασία στην Πολωνία.

 

Μοιραστείτε το: