24/09/2020
ΧΑΝΙΑ | Τρίτη 18 Ιουνίου 2019 - 14:51

Στην έξοδο ο Ζιούλης

Ο 24χρονος αμυντικός δεν αποδέχθηκε την πρόταση ανανέωσης του ΑΟΧ-Κισσαμικού * Συνεχίζουν με την ίδια εταιρεία ένδυσης τα «δελφίνια»

Ένα σημαντικό κενό δημιουργείται στην αμυντική γραμμή του ΑΟΧ-Κισσαμικού.

Ο Άγγελος Ζιούλης αναμένεται να αποχαιρετήσει, καθώς δεν αποδέχθηκε την πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του που του έγινε.

Ο 24χρονος αμυντικός έχει διάφορες προτάσεις στα χέρια του και τις εξετάζει.

Πέρυσι, παρά το γεγονός ότι ταλαιπωρήθηκε από δύο σοβαρούς τραυματισμούς, πρόλαβε να καταγράψει 17 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και 5 στο Κύπελλο, πετυχαίνοντας και ένα γκολ, το πρώτο του σε επαγγελματικό επίπεδο.

Παράλληλα, η ΠΑΕ ανακοίνωσε την Τρίτη (18/6) ότι και τη νέα σεζόν θα συνεχίσει με την ίδια εταιρεία ένδυσης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ομάδα μας με ιδιαίτερη χαρά γνωστοποιεί τη συνέχιση της συνεργασίας με την εταιρία “Sport Saller Greece“, για την ένδυσή της και για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020.

Η συνεργασία της ομάδας μας με τη “Sport Saller Grecce” βαδίζει πλέον στην τρίτη σεζόν, έχοντας ξεκινήσει από την αγωνιστική περίοδο 2017-2018.

Ευχαριστούμε την εταιρία και ιδιαίτερα τον εκπρόσωπό της στην Ελλάδα, κ. Γιώργο Γεωργιόπουλο, για την άψογη συνεργασία που έχουμε αυτά τα χρόνια και ευχόμαστε να συνεχιστεί με περισσότερες επιτυχίες για την ομάδα μας.

Η ίδρυση της εταιρίας “Saller” έγινε το 1972 από τον καθηγητή ποδοσφαίρου Richard Saller. Πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες στη Γερμανία, η οποία έχει αναλάβει το ντύσιμο δεκάδων συλλόγων από διάφορα αθλήματα στη Γερμανία και την υπόλοιπη Ευρώπη. Τα τελευταία χρόνια η “Saller” έχει διεισδύσει στην Ελλάδα και η ομάδα μας είναι μία από αυτές που έχουν εμπιστευτεί την εταιρία για την ένδυσή τους».

 

Μοιραστείτε το: