06/07/2025
Ελλάδα | Τετάρτη 12 Ιουνίου 2019 - 13:10

Τα θέματα σε Ιστορία, Φυσική και Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον

Σε μαθήματα προσανατολισμού εξετάστηκαν οι υποψήφιοι των ΓΕΛ στις Πανελλήνιες

Συνεχίστηκαν την Τετάρτη (12/6) οι Πανελλήνιες εξετάσεις με μαθήματα προσανατολισμού για τους μαθητές των ΓΕΛ και των εσπερινών.

Οι υποψήφιοι της Ομάδας Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών εξετάστηκαν στην Ιστορία, αυτοί της Ομάδας Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών Εξετάστηκαν στην Φυσική και οι υποψήφιοι της Ομάδας Προσανατολισμού Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής στο μάθημα της Ανάπτυξης Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον.

Δείτε ΕΔΩ τα θέματα της Ιστορίας (ημερήσια)

Δείτε ΕΔΩ τα θέματα της Ιστορίας (εσπερινά)

Δείτε ΕΔΩ τα θέματα της Φυσικής (ημερήσια)

Δείτε ΕΔΩ τα θέματα της Φυσικής (εσπερινά)

Δείτε ΕΔΩ τα θέματα της Ανάπτυξης Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον (ημερήσια)

Δείτε ΕΔΩ τα θέματα της Ανάπτυξης Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον (εσπερινά)

Οι Πανελλήνιες συνεχίζονται την Πέμπτη (13/6) για τα ΕΠΑλ με Ανατομία-Φυσιολογία, Ηλεκτροτεχνία, Ιστορία Σύγχρονης Τέχνης και Αρχιτεκτονικό Σχέδιο.

Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ επιστρέφουν στη... μάχη την Παρασκευή (14/6) για να εξεταστούν πάλι σε μαθήματα προσανατολισμού: Λατινικά, Χημεία και Αρχές Οικονομικής Θεωρίας.

Μοιραστείτε το: