14/07/2020
Ειδήσεις | Τρίτη 11 Ιουνίου 2019 - 19:39

«Στη Σπαρτάκ Μόσχας με 8 εκατ. δολάρια ο Πόνσε»

Από την πατρίδα του Αργεντινού επιθετικού προκύπτει ότι η Ρόμα θα παραχωρήσει τον μέχρι πρότινος επιθετικό της ΑΕΚ στους Ρώσους

Φαίνεται ότι δεν ήταν τυχαία το χρονικό διάστημα που ανακοινώθηκε από την ΑΕΚ το οριστικό τέλος της παρουσίες του Εζεκίελ Πόνσε στην ελληνική ομάδα. Κι αυτό γιατί μια μέρα μετά και συγκεκριμένα την Τρίτη (11/6) ήρθε στην επιφάνεια το σοβαρό ενδεχόμενο να αποτελέσει ποδοσφαιριστή της Σπαρτάκ Μόσχας.

Η είδηση βγήκε από την πατρίδα του Αργεντινού επιθετικού, όπου σημειώνεται ότι «ο Πόνσε πάει στη Σπαρτάκ Μόσχας έναντι 8 εκατ. δολαρίων». Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι η μεταγραφή θα στοιχίσει στους Ρώσους 7,1 εκατ. ευρώ, δηλαδή το ποσό της οψιόν που είχε μπει και στο συμβόλαιό του στην ΑΕΚ.

Οι «κιτρινόμαυροι» είχαν συνάψει μια συμφωνία με τη Ρόμα, όπου περιελάμβανε δύο χρονικά διαστήματα ενεργοποίησης της οψιόν αγοράς του 23χρονου επιθετικού. Η μία αφορούσε το ποσό των 6 εκατ. ευρώ και η άλλη η μεταγενέστερη ήταν για 7 εκατ. ευρώ. Η ουσία είναι, πάντως, ότι ο παίκτης δεν ήθελε να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα, ενώ φαίνεται ότι η Ρόμα δεν θα δυσκολευτεί να βρει άλλη ομάδα που θα αγοράσει τα δικαιώματά του.

Μοιραστείτε το: