13/07/2020
Ελλάδα | Τρίτη 11 Ιουνίου 2019 - 18:30

Επίθεση ΣΥΡΙΖΑ κατά Καμίνη

Ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΚΙΝ.ΑΛ. είπε πως οι «παροχές Τσίπρα υπονομεύουν το μέλλον της χώρας» και στην Κουμουνδούρου αντέδρασαν

Διαμάχη ξέσπασε ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και τον Γιώργο Καμίνη.

Ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΚΙΝ.ΑΛ. δήλωσε σε τηλεοπτική εκπομπή ότι οι παροχές του Αλέξη Τσίπρας «υπονομεύουν το μέλλον της χώρας» και  συμπλήρωσε πως «εγώ φοβάμαι πάρα πολύ» και «δεν θα απέκλεια τέταρτο Μνημόνιο».

Τα όσα είπε προκάλεσαν την έντονη αντίδραση της Κουμουνδούρου, με το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ να αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Ο κ. Καμίνης, επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του Κινήματος Αλλαγής, δήλωσε πως "οι παροχές της κυβέρνησης στην ουσία υπονομεύουν το μέλλον της χώρας", κι ότι "είναι πάρα πολύ πιθανό να οδηγήσουν στην επιβολή ενός 4ο μνημονίου".

Αναμένουμε ξεκάθαρες απαντήσεις της κ. Γεννηματά. Για ποιες "παροχές" αλήθεια μιλάει ο κ. Καμίνης; Εννοεί αυτές που υπερψήφισε και το Κίνημα Αλλαγής; Συμμερίζεται, άραγε, τις απόψεις του κ. Καμίνη, οι οποίες ταυτίζονται με το αφήγημα της ΝΔ του κ. Μητσοτάκη, που ψάχνει άλλοθι για φέρει ξανά πίσω τις πολιτικές ΔΝΤ, ώστε να επιβάλλει την αντικοινωνική και σκληρά νεοφιλελεύθερη πολιτική του;».

Μοιραστείτε το: