11/07/2020
ΑΡΗΣ | Τρίτη 11 Ιουνίου 2019 - 18:18

Ντουάρτε: «Ό,τι περνά από το χέρι μου για να μπούμε στους ομίλους»

Έτοιμος να δώσει τα πάντα για τον Άρη είναι ο Ολλανδός μέσος

Και με τη… βούλα στο έμψυχο δυναμικό του Άρη ανήκει από την Τρίτη (11/6) ο Λέριν Ντουάρτε, με τους «κίτρινους» να ανακοινώνουν την απόκτησή του για τα επόμενα τρία χρόνια.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως «κίτρινος», ο Ολλανδός μέσος αποθέωσε τους φίλους της ομάδας, «σκιαγράφησε» το ποδοσφαιρικό του προφίλ και υποσχέθηκε ότι θα δώσει το 100% προκειμένου να εξασφαλιστεί το εισιτήριο για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο Aris TV:

«Ευχαριστώ πολύ για την υποδοχή που μου έκαναν οι άνθρωποι της ομάδας και ο κόσμος. Θα κάνω ότι μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Ξέρω ότι υπάρχει πολύ φανατικό κοινό και θα κάνω ότι μπορώ για να δώσω χαρά σε αυτόν τον κόσμο». 

Ποιοι είναι οι στόχοι σου με τον Άρη; 

«Όταν οι εκπρόσωποι μου μου μίλησαν για τον Άρη αμέσως μου κινήθηκε το ενδιαφέρον και ήθελα να ψάξω πράγματα για την ομάδα. Είδα διάφορα βίντεο και έψαξα, την ιστορία της ομάδας. Από τη στιγμή που έγινε η προσέγγιση ήθελα να έρθω να τα δω όλα από κοντά. Την πόλη, την ομάδα, το γήπεδο. Μου άρεσαν πολύ». 

Τι ήταν αυτό που σε έπεισε να υπογράψεις στον Άρη; 

«Έχω τρελαθεί με τον κόσμο στα βίντεο που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο. Θέλω να ζήσω από κοντά την ατμόσφαιρα του γηπέδου. Ακόμα και η υποδοχή που έγινε στο αεροδρόμιο ήταν πολύ θερμή». 

Τι μπορεί να περιμένει ο κόσμος από τον Λέριν Ντουάρτε; 

«Θέλω να δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου και να κάνω περισσότερα από αυτά που έχει δει ο κόσμος στα βίντεο. Θέλω να αποδείξω ότι μπορώ να σταθώ στο υψηλότερο επίπεδο». 

Τι σου αρέσει να κάνεις περισσότερο μέσα στο γήπεδο; 

«Μου αρέσει να κάνω τα πάντα μέσα στο γήπεδο. Είμαι ομαδικός παίκτης, θέλω η ομάδα να πετυχαίνει τους στόχους της και μέσα από την ομαδική επιτυχία να έρχεται και η προσωπική». 

Για το γεγονός ότι ο Άρης συμμετέχει στο Γιουρόπα Λιγκ; 

«Σίγουρα είναι πολύ σημαντικό ότι ο Άρης αγωνίζεται στην Ευρώπη. Αυτός άλλωστε ήταν ένας από τους λόγους που με ώθησαν να έρθω εδώ. Θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου ώστε η ομάδα να πετύχει τους στόχους της και να καταφέρουμε να μπούμε στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ». 

Τι μήνυμα θα έστελνες στους φίλους του Άρη; 

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, ήδη λαμβάνω πολλά μηνύματα από τον κόσμο και τον ευχαριστώ. Θα δώσω το 100% για την ομάδα και τον κόσμο». 

Μοιραστείτε το: