11/07/2020
ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ | Τρίτη 11 Ιουνίου 2019 - 16:36

Πληρωμές εν όψει στον Απόλλωνα Λάρισας

Οι ποδοσφαιριστές αναμένεται να πάρουν χρήματα που τους οφείλονται και να συζητήσουν για τις ανανεώσεις των συμβολαίων τους * Για μετά τις εκλογές πάει η προετοιμασία

Προσπάθεια να... ισορροπήσει κάνει η διοίκηση του Απόλλωνα Λάρισας. Οι διοικούντες κινητοποιούνται προκειμένου να τακτοποιηθούν σε μεγάλο βαθμό οι εκκρεμότητες και να καταβληθεί μέρος των οφειλομένων στους παίκτες.

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας ευελπιστούν ότι θα έχουν γίνει πληρωμές ενώ θα ξεκινήσουν και οι συζητήσεις για τις ανανεώσεις.

Αυτές δεν θα αφορούν τους Βραζιλιάνους, οι οποίοι τράβηξα τα βλέμματα και είναι στο στόχαστρο αρκετών ομάδων και της Σούπερ Λίγκας 1.

Πολλά θα εξαρτηθούν και από το θέμα της αδειοδότησης που θα δείξει και πώς μπορεί να κινηθούν οι Λαρισαίοι όσον αφορά την ενίσχυσή τους.

Παράλληλα, τις εξελίξεις περιμένει και ο Άριαν Μπελά, ο οποίος αναμένεται να ανανεώσει τη συνεργασία του με τον σύλλογο.

Άλλωστε, οι σχέσεις του με τους παίκτες είναι εξαιρετική και στη διοίκηση εκτιμούν το έργο του.

Άπαντες θέλουν να κλείσουν σύντομα οι εκκρεμότητες ώστε να προχωρήσει και ο σχεδιασμός και η προετοιμασία.

Το πιθανότερο είναι το «χτίσιμο» να ξεκινήσει μετά τις εκλογές, μάλλον στις 15 Ιουλίου, αλλά οριστικές αποφάσεις θα παρθούν όταν γίνει γνωστή και η ημερομηνία της έναρξης του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας 2.

Μοιραστείτε το: