13/07/2020
Στοιχηματίζω | Τρίτη 11 Ιουνίου 2019 - 15:35

Συνεχίζουμε για νέο ταμείο!

Η στοιχηματική πρόταση του a-sports.gr για την Τρίτη (11/6)

Με 3/3 επιλογές μας κλείσαμε τις προτάσεις μας για τη Δευτέρα (10/6) στη συγκεκριμένη μας στοιχηματική στήλη, ξεκινώντας με το καλύτερο δυνατό τρόπο την τρέχουσα εβδομάδα.

Ελπίζουμε σε ανάλογη συνέχεια, με το πρόγραμμα να είναι γεμάτο, ελέω εθνικών ομάδων και να μας δίνει τη δυνατότητα για δυνατά σημεία, τα οποία θα μας οδηγήσουν ξανά σε νέα ταμεία.

Πάμε, λοιπόν, να δούμε αναλυτικά τις προτάσεις μας.

Ελλάδα-Αρμενία: Αποκαρδιωτική εμφάνιση για την εθνική μας ομάδα κόντρα στην Ιταλία και δίκαιη ήττα με 3-0. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έδειξε να μην έχει σωστό προσανατολισμό, κάτι το οποίο είναι αδύνατο να αλλάξει μέσα σε πολύ λίγες ημέρες. Ωστόσο, περιμένουμε να φανεί αντίδραση από κάποιους παίκτες της Ελλάδος που έχουν την εμπειρία και την ποιότητα για να οδηγήσουν την ομάδα σε μία πολύ σημαντική νίκη για τη συνέχεια της προκριματικής φάσης του Euro 2020. Άλλωστε, και η Αρμενία δεν διαθέτει κάτι το ιδιαίτερο σαν ρόστερ, επομένως, πιστεύουμε ότι ο άσος θα επιβεβαιωθεί.

Ισλανδία-Τουρκία: Περνάμε σε μία πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση, αυτή της Ισλανδίας κόντρα στην Τουρκία. Οι Τούρκοι βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση, έχοντας δείξει ότι διαθέτουν ένα πολύ δυνατό σύνολο με ποιότητα και πολύ ταλέντο. Η Ισλανδία από την άλλη αποτελεί την έκπληξη των τελευταίων ετών, έχοντας κάνει φανερό ότι μπορεί να κοιτάξει στα μάτια κάθε αντίπαλο. Θα αποφύγουμε, λοιπόν, κάποιο σημείο (αν και το διπλό βρίσκεται σε δελεαστικές τιμές) και θα πάμε στην πιο ασφαλή επιλογή του over, με τις δύο ομάδες να σκοράρουν με μεγάλη ευκολία.

Ιταλία-Βοσνία Ερζεγοβίνη: Χωρίς να εντυπωσιάσει η Ιταλία πήρε εμφατική νίκη με 3-0 κόντρα στην Ελλάδα, δείχνοντας ότι βρίσκεται σε αρκετά καλή κατάσταση. Από την άλλη η Βοσνία προέρχεται από την ήττα κόντρα στην Φινλανδία με 2-0. Ο άσος έχει το προβάδισμα, ωστόσο, οι τιμές του βρίσκονται χαμηλά και δεν αξίζει το ποντάρισμά μας. Θα πάμε και εδώ στην επιλογή των πολλών τερμάτων, η οποία πληρώνει αφενός καλύτερα, αλλά έχει επίσης, πιστεύουμε, και πολλές πιθανότητες να μας πληρώσει.

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Ελλάδα-Αρμενία 1

Ισλανδία-Τουρκία OVER/2

Ιταλία-Βοσνία Ερζεγοβίνη OVER

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΡΟΥΣΚΟΣ

Μοιραστείτε το: