03/08/2020
Χάντμπολ | Τρίτη 11 Ιουνίου 2019 - 02:00

Συνεχίζει στην ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ και ο Παπαδιονυσίου

Ο διεθνής πίβοτ υπέγραψε για άλλον έναν χρόνο

Ακόμη ένας παίκτης της ομάδας χάντμπολ της ΑΕΚ ανανέωσε τη συνεργασία του με τους «κιτρινόμαυρους».

Ο λόγος γίνεται για τον Τάσο Παπαδιονυσίου, που συμφώνησε τη Δευτέρα (10/6) για νέο μονοετές συμβόλαιο, εκφράζοντας τη χαρά του που θα συνεχίσει στην Ένωση.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Η ΑΕΚ στοχεύει στη διατήρηση του ελληνικού κορμού της ομάδας χάντμπολ και σε αυτό το πλαίσιο βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον αθλητή Αναστάσιο Παπαδιονυσίου. Ο διεθνής πίβοτ υπέγραψε την επέκταση του συμβολαίου του για άλλο ένα έτος, με το οποίο θα συμπληρώσει 4 χρόνια με το “Δικέφαλο” στο στήθος (2012-2014, 2018-2020).

Ο Αναστάσιος Παπαδιονυσίου, στις 3 χρονιές ως αθλητής της ΑΕΚ, έχει συμπληρώσει 113 συμετοχές και έχει σημειώσει 229 τέρματα, αποτελώντας τον 10 κορυφαίο σκόρερ στην ιστορία της ομάδας.

Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας των δύο πλευρών, ο Αναστάσιος Παπαδιονυσίου δήλωσε στο handball.aek.gr: “Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ και τη νέα χρονιά στην ΑΕΚ. Είναι ένας μεγάλος Σύλλογος, με τεράστια ιστορία και κόσμο που βρίσκεται πάντα δίπλα μας. Οι στόχοι της νέας χρονιάς είναι οι ίδιοι που θα πρέπει να έχει πάντα η ΑΕΚ, δηλαδή Πρωτάθλημα, Κύπελλο και μία καλή πορεία στην Ευρώπη, διεκδικώντας και εκεί ό,τι καλύτερο. Αυτό θα κυνηγήσουμε και εμείς. Έχουν γίνει αλλαγές στην ομάδα σε πρόσωπα και καταστάσεις και όλοι μας έχουμε πολύ όρεξη για να δουλέψουμε σκληρά και να κατακτήσουμε όλα αυτά που μας αξίζουν“.

Τάσο, καλή επιτυχία και τη νέα χρονιά!».

Μοιραστείτε το: