14/07/2020
Μπάσκετ | Δευτέρα 10 Ιουνίου 2019 - 21:31

Γιαννακόπουλος: «Ντροπιαστική εικόνα στο ΟΑΚΑ, μετά τους πανηγυρισμούς που ρίξαμε τον Ολυμπιακό»

Μόλις 3.100 εισιτήρια κόπηκαν από τους «πράσινους» στον πρώτο τελικό της Α1 με τον Προμηθέα και ο ισχυρός άνδρας τους αποχώρησε στο ημίχρονο από το γήπεδο

Εκνευρισμένος αποχώρησε από το ημίχρονο του αγώνα με τον Προμηθέα ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος το απόγευμα της Δευτέρας (10/6) από το ΟΑΚΑ, κάνοντας λόγο για ντροπιαστική προσέλευση των οπαδών του Παναθηναϊκού. Μάλιστα, έκανε και μνεία ότι η ομάδα του έριξε τον Ολυμπιακό στην Α2 και προφανώς περίμενε… πανηγυρικό κλίμα στις εξέδρες.

«Μετά τους πανηγυρισμούς επειδή ρίξαμε τον Ολυμπιακό στην Α2, η ομάδα ΣΗΜΕΡΑ 10 ΙΟΥΝΙΟΥ δίνει τον πρώτο τελικό για την κατάκτηση ενός ακόμη πρωταθλήματος και στις εξέδρες βρίσκονται 3100 φίλαθλοι. Τρεις χιλιάδες εκατό!

Κι όλα αυτά παρά την απόφαση μας να ρίξουμε τις τιμές των εισιτηρίων του τελικού στο χαμηλότερο επίπεδο των τελευταίων ετών.

Η εικόνα του ΟΑΚΑ είναι απλά ντροπιαστική. Ναι, ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΙΚΗ! Δεν υπάρχει άλλη λέξη.

Το χειρότερο όλων είναι ότι αυτοί που σήμερα γύρισαν την πλάτη στον Παναθηναϊκό σε έναν τελικό πρωταθλήματος, στην προσπάθεια για έναν ακόμη τίτλο, για ένα ακόμη νταμπλ, είναι και οι πρώτοι που φωνάζουν για μεταγραφές, FINAL 4, Ευρωλίγκες, Βοτανικούς και Ερασιτέχνες! Είναι οι πρώτοι που όχι μόνο δείχνουν αλλά και κουνάνε το δάχτυλο!

Η σημερινή εικόνα τα λέει όλα! Δυστυχώς… Ντροπή και πάλι ντροπή!», είπε ο Γιαννακόπουλος.

Μοιραστείτε το: