14/07/2020
ΛΑΜΙΑ | Δευτέρα 10 Ιουνίου 2019 - 19:16

Ποντίκας: «Να στηρίξει ο κόσμος της Λαμίας με την αγορά διαρκείας...»

Το κάλεσμα του προέδρου των Φθιωτών εν όψει της νέας σεζόν

Τη συμπαράσταση των οπαδών τους θέλουν στη Λαμία και ο Γιώργος Ποντίκας τους κάλεσε να αγοράσουν εισιτήρια διαρκείας εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Μιλώντας την Κυριακή (9/6) στο ΣΤΑΡ Κεντρικής Ελλάδας, ο πρόεδρος των Φθιωτών τόνισε ότι δεν πρόκειται μόνο για κίνηση οικονομικής στήριξης στην ομάδα, αλλά κυρίως αποτελεί στήριξη στη διοίκηση και τον μεγαλομέτοχο Πανουργιά Παπαϊωάννου.

«Ερχόμαστε από μια εξαιρετική χρονιά. Τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο Κύπελλο. Καμιά φορά πρέπει να σταματάμε και να σκεφτόμαστε το παρελθόν και να βλέπουμε πού βρισκόταν η ομάδα πριν από 7-8 χρόνια και πού βρίσκεται σήμερα. Πριν από μια οκταετία αγωνιζόμασταν στο τοπικό πρωτάθλημα και σήμερα βρισκόμαστε στην πρώτη κατηγορία. Αυτό το όνειρο έγινε πραγματικότητα με πρωτεργάτη τον κ. Παπαϊωάννου και εμείς σαν διοίκηση δίπλα του, τον στηρίξαμε όσο πιο δυνατά μπορούσαμε.

Μόνος μας σκοπός είναι να κάνουμε τους φιλάθλους της Λαμίας περήφανους. Για αυτό θέλω να καλέσω τους φιλάθλους στην αγορά εισιτηρίων διαρκείας. Δεν είναι μόνο οικονομική στήριξη στην ομάδα. Είναι επίσης στήριξη στον μεγαλομέτοχο, στον πρόεδρο και όλη τη διοίκηση», δήλωσε ο Γ. Ποντίκας.

Μοιραστείτε το: