14/07/2020
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ | Παρασκευή 7 Ιουνίου 2019 - 15:37

Στη Δράμα το βασικό στάδιο προετοιμασίας του Απόλλωνα Σμύρνης

Στις 15 Ιουλίου ξεκινάει η «Ελαφρά Ταξιαρχία» * Ανακοινώθηκαν τα πρώτα φιλικά

Βγήκε το πλήρες πρόγραμμα της προετοιμασίας του Απόλλωνα Σμύρνης, από τον οποία ανακοινώθηκε την Παρασκευή (7/6). Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» θα ξεκινήσει την προετοιμασία της στις 15 Ιουλίου, ενώ το βασικό στάδιο θα διεξαχθεί στη Δράμα. Έχουν κλειστεί και κάποια φιλικά ματς, όπως αυτό με τον Βόλο.

«Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης παρουσιάζει το πρόγραμμα της προετοιμασίας εν όψει της νέας αγωνιστική περιόδου.  Η πρώτη συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών είναι προγραμματισμένη στις 15 Ιουλίου. Στις 5 Αυγούστου, η αποστολή θα αναχωρήσει για τον Βώλακα Δράμας όπου μέχρι τις 17 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας.

Η ομάδα μας έχει προγραμματίσει τρεις φιλικούς αγώνες. Στις 10 Αυγούστου θα αντιμετωπίσει τον Πανδραμαϊκό. Στις 14 Αυγούστου αντίπαλος της ομάδας μας θα είναι η Καβάλα. Στις 17 Αυγούστου, ημέρα επιστροφής από τη Δράμα έχει προγραμματιστεί φιλικός αγώνες στον Βόλο με αντίπαλο την ομάδα Βόλος Ν.Π.Σ.. Τα γήπεδα διεξαγωγής των αγώνων και οι ώρες έναρξης θα γνωστοποιηθούν σε νεότερη ενημέρωση», αναφέρει η ενημέρωση του Απόλλωνα.

Μοιραστείτε το: