20/01/2020
Εθνικές ομάδες | Παρασκευή 24 Μαΐου 2019 - 22:29

Άρεσε παρά τη φιλική ήττα η Εθνική ποδοσφαίρου Γυναικών

Έχασε με 2-1 από το Βέλγιο * Πολύ ευχαριστημένος ο Πριόνας

Τις καλύτερες των εντυπώσεων άφησε την Παρασκευή (24/5) η Εθνική ποδοσφαίρου Γυναικών, παρά τη φιλική ήττα με 2-1 από το πολύ δυνατό Βέλγιο.

Το ματς έγινε στο γήπεδο του Μεσσηνιακού στην Καλαμάτα, με τον Αντώνη Πριόνα να κάνει τις δοκιμές του και να μένει πολύ ευχαριστημένος από την εικόνα των διεθνών.

Η Βαν Κερκόφεν άνοιξε το σκορ στο 7ο λεπτό, με τη Βάλερι να γράφει το 0-2 στο 43', για να μειώσει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα με υπέροχο μακρινό σουτ της Σιδηρά στο 83'.

«Συγχαίρω τα κορίτσια για την εξαιρετική τους εμφάνιση. Όταν παίζουμε έτσι, το αποτέλεσμα δεν μας αγχώνει. Φυσικά και δεν θέλουμε να χάνουμε, κανένας δεν θέλει, τέτοιες εμφανίσεις όμως αφήνουν σοβαρές ελπίδες για κάτι καλό στο μέλλον.

Ήταν μια σπουδαία προσπάθεια απέναντι σε έναν πανίσχυρο αντίπαλο. Είναι πολύ σημαντικό τα φιλικά τεστ να γίνονται με δυνατές ομάδες. Βγάλαμε πολλά συμπεράσματα, σαφώς τα περισσότερα από αυτά θετικότατα», δήλωσε μετά το τέλος του ματς ο ομοσπονδιακός τεχνικός.

ΕΛΛΑΔΑ: Παπακωνσταντίνου, Κινοσίδου, Κακαμπούκη, Γκάτσου, Κοκοβιάδου, Σιδηρά, Κόγγουλη, Χατζηγιαννίδου, Μωραΐτου, Μάρκου, Δημητρίου.

Αγωνίστηκαν ακόμη και οι: Αποστολάκη, Μαργαρίτη, Κοτσάκη, Παράσχου, Σπυριδωνίδου, Καραπέτσα, Σαρρή.

Μοιραστείτε το: