14/07/2020
ΑΕΛ | Πέμπτη 23 Μαΐου 2019 - 20:48

Απάντηση Κούγια σε ΑΕΚ: «Άντε παιδιά έρχονται και τα δικά σας Koriopolis»

Με προσωπική του δήλωση, ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ αφήνει αιχμές για την Ένωση

Η απάντηση, της απάντησης, ω… απάντηση. Αυτή τη φορά είναι η σειρά του Αλέξη Κούγια να απαντήσει στην… απάντηση της ΠΑΕ ΑΕΚ την Πέμπτη (23/5), που τον χαρακτήρισε φαντασιομανή, μεταξύ άλλων. Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ, πάντως, αφήνει αιχμές για την Ένωση, λέγοντα «Άντε παιδιά έρχονται και τα δικά σας Koriopolis».

Διαβάστε αναλυτικά τι δήλωση του Κούγια:

«Διάβασα την επίσημη ανακοίνωση της ΑΕΚ και στενοχωρούμαι, γιατί έχει φτάσει σε τέτοιο χαμηλό επίπεδο το διοικητικό και ιδιοκτησιακό περιβάλλον που να γράφουν τις επίσημες ανακοινώσεις τους αυτοί που έγραφαν και τις ανακοινώσεις της Ηλιούπολης τις εποχές του Koriopolis.

Όσους κατήγγειλα και μετά από χρόνια ήταν κατηγορούμενοι στα διάφορα Koriopolis, έγραφαν ακριβώς τις ίδιες ανακοινώσεις σαν αυτή που έγραψε σήμερα η ΑΕΚ, για να μου απαντήσει.

Άντε παιδιά, έρχονται και τα δικά σας Κoriopolis. Πάντα έτσι γίνεται και μετά έρχεστε στο Πόρτο Χέλι με τα παιδάκια σας και τις συμπαθέστατες συζύγους σας και παρακαλάτε, για να σας βοηθήσω στο δικαστήριο, γνωρίζοντας πως είμαι καλός άνθρωπος και δε μπορώ να βάλω κανέναν στη φυλακή. Κρίμα ρε ΑΕΚτζήδες, πού σας κατάντησε ο Δημητράκης και ο Γιαννάκης το καλό παιδί. Μακάρι να γίνει το γήπεδο γιατί όλα τα άλλα είναι πολύ χάλια».

Μοιραστείτε το: