13/07/2020
Μπάσκετ | Πέμπτη 23 Μαΐου 2019 - 19:25

Πρωτάθλημα… παρωδία από τον ΕΣΑΚΕ

Η διοργανώτρια της Α1 μπάσκετ τόνισε ότι θα συνεχιστούν κανονικά τα πλέι οφ, ενώ με απόφαση του αθλητικού δικαστή για μηδενισμό όλων των αγώνων του Ολυμπιακού βγαίνουν άκυρα και τα ζευγάρια είναι διαφορετικά

Πραγματικά τα έχουν χαμένα στον ΕΣΑΚΕ και ουδείς μπορεί να καταλάβει γιατί τους έχει πιάσει τέτοια πρεμούρα και έχουν καταντήσει σε παρωδία το πρωτάθλημα της Α1 μπάσκετ ανδρών. «Τα πλέι-οφ συνεχίζονται κανονικά με βάση την επικυρωμένη βαθμολογία και χωρίς την αντικατάσταση ομάδας όπως ορίζει η απόφαση του αθλητικού δικαστή», αναφέρει η διοργανώτρια στην επίσημη θέση της της Πέμπτης (23/5).

Ωστόσο, αυτό αντίκειται στην ετυμηγορία του αθλητικού δικαστή που αποφάσισε να υποβιβάσει τον Ολυμπιακό, επειδή δεν κατέβηκε στον αγώνα πλέι οφ με τον Παναθηναϊκό. Διότι έχει γίνει παγκόσμια… πρωτοτυπία να υποβιβαστεί μια ομάδα που έχει περάσει ήδη, στα πλέι οφ και με επικυρωμένη βαθμολογία έχει σωθεί! Όμως, για να το κάνει αυτό ο αθλητικός δικαστής μηδένισε τον Ολυμπιακό σε όλα του τα παιχνίδια και εφόσον ισχύει αυτό η βαθμολογία αλλάζει όπως και τα ζευγάρια των πλέι οφ.

Δηλαδή, περνάει ο Άρης στα πλέι οφ και τα ζευγάρια γίνονται ως εξής: ΑΕΚ - Άρης, Περιστέρι - Χολαργός, Προμηθέας - Ήφαιστος και Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ, αφού η πρώτη οκτάδα στη βαθμολογία διαμορφώνεται ακολούθως χωρίς τον Ολυμπιακό: ΑΕΚ, Περιστέρι, Προμηθέας, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, Ήφαιστος, Χολαργός, Άρης.

Τίποτα, όμως από αυτά δεν συγκινεί τον ΕΣΑΚΕ, που συνεχίζει απτόητος αυτό την κωμωδία με το ελληνικό μπάσκετ. Αποφάσεις του ποδαριού και ενώ στις 13 Ιουνίου θα βγει η απόφαση στην προσφυγή που έχει κάνει ο Ολυμπιακός για ακύρωση της 26ης αγωνιστικής και συνεπώς της βαθμολογίας, κάτι που ανέφεραν και οι Πειραιώτες.

 

Μοιραστείτε το: