27/09/2020
Διοικητικά - Δικαστικά | Πέμπτη 23 Μαΐου 2019 - 17:45

Πληρώνει τροφεία για τον Μωραΐτη η Παναχαϊκή

Οι Αχαιοί οφείλουν να καταβάλλουν 9.200 ευρώ στους Άτλαντες Αγρινίου * Απορρίφθηκε η προσφυγή της Ακαδημίας Γιαννιτσών κατά του Ολυμπιακού * Έκλεισε η υπόθεση Κριζμάν - ΑΕΛ

Το χέρι στην τσέπη καλείται να βάλει η Παναχαϊκή αναφορικά με το θέμα των τροφείων του Παναγιώτη Μωραΐτη.

Το Διαιτητικό Δικαστήριο αποδέχθηκε την Πέμπτη (23/5) την προσφυγή των Ατλάντων Αγρινίου και έτσι οι Αχαιοί θα πρέπει να τους καταβάλουν το ποσό των 9.200 ευρώ.

Αντίθετα, απορρίφθηκε η προσφυγή της Ακαδημίας Γιαννιτσών κατά του Ολυμπιακού από τον οποίο ζητούσε τροφεία για τον Δήμο Χατζάρα.

Τέλος, έκλεισε οριστική η υπόθεση Κριζμάν - ΑΕΛ.

Αναλυτικά οι αποφάσεις του Διαιτητικού Δικαστηρίου: «Το Διαιτητικό Δικαστήριο, κατά την τελευταία του συνεδρίαση, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.

- Καταργεί τη δίκη που ανοίχθηκε με την από 24.04. 2019 και με αριθμ. πρωτ. Ε.Π.Ο. 16245/24.04.2019 αίτηση του αιτούντος Σάντι Κριζμάν (Sandi KRIZMAN) κατά της καθής η αίτηση Π.Α.Ε. Α.ΕΛ.

- Δέχεται κατά πλειοψηφία την προσφυγή του σωματείου με την επωνυμία Άτλαντες Αγρινίου. Υποχρεώνει την καθ’ ης ποδοσφαιρική ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ Γ.Ε. 1891 ΠΑΕ να καταβάλει στο καθ’ ου προσφεύγον – αιτούν αθλητικό σωματείο μέσω κατάθεσης στην ΕΠΟ, το ποσόν των εννέα χιλιάδων δέκα επτά Ευρώ και σαράντα έξη λεπτών (9.017,46) Ευρώ, έντοκα από την επομένη της επίδοσης της προσφυγής και με το νόμιμο τόκο επιδικίας μέχρι την εξόφληση.

- Απορρίπτει κατά πλειοψηφία, την προσφυγή του αθλητικού ερασιτεχνικού σωματείου με την επωνυμία Αθλητική Ακαδημία Γιαννιτσών κατά της ποδοσφαιρικής ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π.».

Μοιραστείτε το: