14/07/2020
ΟΦΗ | Τετάρτη 22 Μαΐου 2019 - 22:38

Bέρα: «Το γκολ του Ναμπί σημαίνει πολλά εκατομμύρια για εμάς»

Πανευτυχής αλλά και ανακουφισμένος ο τεχνικός του ΟΦΗ...

Η παραμονή στη Σούπερ Λίγκα επετεύχθη με δραματικό τρόπο για τον ΟΦΗ και μετά το 3-2 επί του Πλατανιά ο Χάιμε Βέρα εμφανίστηκε περιχαρής, αλλά και ανακουφισμένος στη συνέντευξη Τύπου.

Είπε και μεγάλη ατάκα ο κόουτς των Ηρακλειωτών, λέγοντας ότι «το γκολ του Ναμπί σημαίνει πολλά εκατομμύρια για εμάς», ενώ τόνισε ότι απαιτείται πολλή δουλειά εν όψει της νέας σεζόν για να μην ζήσουν ξανά με το άγχος οι «ασπρόμαυροι».

«Τι να πω τώρα, είχα πει όταν ήρθαμε στον ΟΦΗ ότι χρειάζεται πολλή δουλειά. Από την αρχή που ήρθαμε εδώ, έλεγα ότι θα ήταν πολύ δύσκολο. Τα τελευταία λεπτά ήταν δύσκολα και έβαλε το γκολ ο Ναμπί. Τα παιδιά δούλευαν πολύ καλά και εμείς είχαμε πάντα στο μυαλό μας ότι ο ΟΦΗ θα έμενε στην κατηγορία. Όταν ήρθαμε με τον Αλέκο (σ.σ. Ίσις), ήμασταν σίγουροι πως με δουλειά μπορούμε να κάνουμε κάτι και τα παιδιά το καταλάβαιναν αυτό. Για αυτό πήγαμε καλά στον τελευταίο αγώνα. Δεν παίξαμε τόσο καλή μπάλα, όμως αυτό δεν ήταν σπουδαίο, σπουδαίο ήταν να κερδίσουμε το παιχνίδι.

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Πλατανιά γιατί έπαιξε πολύ καλά. Ο ΟΦΗ έχει στο μυαλό του να κάνει καλά πράγματα και να πάμε μπροστά. Σαν προπονητής έζησα τον σπουδαιότερο αγώνα ως προπονητής. Γιατί αν χάναμε την κατηγορία, όλος ο κόσμος στη Χιλή θα έλεγε για εμάς ότι δεν πήγαμε καλά. Δουλεύουμε αρκετά, είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με τον κύριο Μπούση και τους Γιάννη, Γιώργο Σαμαρά. Όταν με πήραν τηλέφωνο είπαμε αμέσως ναι γιατί αγαπάμε πολύ τον ΟΦΗ. Για αυτό ήρθαμε, η καρδιά μου ακόμα χτυπάει γιατί ήταν πολύ δύσκολο.

Θα μιλήσουμε με τον Γιάννη (σ.σ. Σαμαράς) και θα δούμε τι έχουμε μπροστά μας. Είμαστε πολύ καλά, θέλουμε να πάμε σπίτια μας, να δούμε τις οικογένειές μας και κανένας δεν θέλει να περάσει ξανά τα ίδια.

Το γκολ του Ναμπί σημαίνει πολλά εκατομμύρια για εμάς.Ο Πλατανιάς είχε πολλά να χάσει και εμείς πολλά να κερδίσουμε και για αυτό είχαμε άγχος. Τώρα πρέπει να δούμε τι θα γίνει τη νέα χρονιά. Έχουμε μπροστά μας πολλά πράγματα. Θα μιλήσουμε με τον Γιάννη Σαμαρά, πόσοι παίκτες θα φύγουν και πόσοι θα έρθουν. Έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας», δήλωσε ο Βέρα.

Μοιραστείτε το: