05/06/2020
Ειδήσεις | Τετάρτη 22 Μαΐου 2019 - 01:33

Νέο χτύπημα της μοίρας στην οικογένεια του Κασίγιας

Μετά την εγχείριση καρδιάς του Ισπανού τερματοφύλακα, η σύζυγός του Σάρα Καρμπονέρο διαγνώστηκε με καρκίνο στη μήτρα

Πραγματικά όταν αρχίζουν τα πράγματα να πηγαίνουν στραβά, ουδείς μπορεί να προβλέψει πόσο πιο άσχημα θα γίνουν και την οικογένεια του Ίκερ Κασίγιας το έχουν συνειδητοποιήσει απόλυτα. Τα χτυπήματα της μοίρας διαδέχονται το ένα το άλλο, καθώς την Τρίτη (21/5) έγινε γνωστό πως η σύζυγός του, Σάρα Καρμπονέρο, διαγνώστηκε με καρκίνο της μήτρας.

Δηλαδή, λίγες μέρες μετά την εγχείριση ανοικτής καρδιάς στον θρυλικό Ισπανό τερματοφύλακα, που αναγκάστηκε να αποσυρθεί από το ποδόσφαιρο, έρχεται και αυτό το συμβάν στην γνωστή δημοσιογράφο και γυναίκα του να κάνει ακόμα πιο ζοφερή την κατάσταση.

«Μόλις συνήλθαμε από το σοκ, η ζωή μας εξέπληξε ξανά. Πριν από κάποιες μέρες έκανα ένα καθιερωμένο τσεκ απ και διαγνώστηκα με καρκίνο. Έχω την στήριξη της οικογένειας μου και είμαι αισιόδοξη πως όλα θα πάνε καλά.

Θέλω να ζητήσω από τους δημοσιογράφους τον σεβασμό και την κατανόηση, με την οποία πάντα μου συμπεριφέρεστε, ειδικά σε αυτές τις δύσκολες στιγμές για μένα και την οικογένεια μου», έγραψε στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης η Ισπανίδα δημοσιογράφος που συγκλονίζει με την αποκάλυψη της σχετικά με την υγεία της.

Μοιραστείτε το: