27/09/2020
Ομάδες | Τρίτη 21 Μαΐου 2019 - 18:19

Και του χρόνου στον Απόλλωνα Παραλιμνίου ο Παύλος Δημητρίου

Οι Σερραίοι ανακοίνωσαν τη συνεργασία τους με τον έμπειρο προπονητή και με ακόμη πέντε παίκτες

Στο πάγκο του Απόλλωνα Παραλιμνίου θα κάθεται και τη νέα σεζόν ο Παύλος Δημητρίου.

Η ομάδα των Σερρών ανακοίνωσε την Τρίτη (21/5) ότι ανανέωσε τη συνεργασίας της με τον έμπειρο προπονητή, ο οποίος την οδήγησε στην κατάκτηση της τέταρτης θέσης στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Παράλληλα, έγινε γνωστό ότι την κυανόλευκη φανέλα θα συνεχίσουν να φορούν και οι ποδοσφαιριστές Βασίλης Τάκας, Μάλαμας Λιάρας, Γιάννης Λιάρας, Κρίτων Νικολαΐδης και Χαράλαμπος Τοπάλ.

Αναλυτικά οι δύο ανακοινώσεις: «Το Δ.Σ του ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Παύλο Δημητρίου. Ο προπονητής που καθοδηγεί την ομάδα μας τα τελευταία τρία χρόνια, θα συνεχίσει το επιτυχημένο του έργο και την ερχόμενη σεζόν αφού υπάρχει πλήρη συμφωνία σε όλα τα σημεία της συνεργασίας μας. Του ευχόμαστε να είναι υγιής και να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του, για το καλό της ομάδας μας».

«Το Δ.Σ. του ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ ανακοινώνει την συμφωνία για την ανανέωση της συνεργασίας του με τους Τάκα Βασίλειο, Μάλαμα Λιάρα, Κουτζαβασίλη Γιάννη, Νικολαΐδη Κρίτων και Τοπάλ Χαράλαμπο. Τους εύχεται να είναι υγιείς και να έχουν καλή αγωνιστική σεζόν».

Μοιραστείτε το: