27/09/2020
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ | Τρίτη 21 Μαΐου 2019 - 17:05

Ξανά στο Μονταφόν ο Ατρόμητος (pics)

Οι «κυανόλευκοι» επέλεξαν για την καλοκαιρινή τους προετοιμασία το ίδιο προπονητικό κέντρο με πέρσι

Σε μία δοκιμασμένη λύση κατέληξε ο Ατρόμητος για την καλοκαιρινή του προετοιμασία.

Οι «κυανόλευκοι» ανακοίνωσαν την Τρίτη (21/5) ότι το δεύτερο στάδιό της θα πραγματοποιηθεί , όπως και πέρσι, στο Μονταφόν της Αυστρίας.

Μετά από εκτενή έρευνα του Νίκου Λαζαρίδη σε τρία προπονητικά κέντρα σε Αυστρία και Γερμανία, ο τιμ μάνατζερ αποφάσισε ότι η συγκεκριμένη επιλογή είναι και η καλύτερη για τους Περιστεριώτες.

Σημειώνεται, πάντως, ότι αυτή τη φορά η αποστολή θα καταλύσει σε άλλο ξενοδοχείο σε σχέση με την περσινή σεζόν.

Το ενημερωτικό του Ατρόμητου αναφέρει τα εξής: «Στο Μονταφόν της Αυστρίας θα βρεθεί και τη φετινή χρονιά η ομάδα μας για το δεύτερο στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας, με το επίπεδο να ανεβαίνει ακόμα περισσότερο. 

Όπως είχε γίνει γνωστό τις προηγούμενες μέρες, ο team manager, Νίκος Λαζαρίδης έκανε εκτενή έρευνα σε τρία προπονητικά κέντρα σε Αυστρία και Γερμανία με τελική απόφαση μιας γνώριμης περιοχής από πέρυσι, του Μονταφόν. 

Η ομάδα μας θα βρεθεί για την προετοιμασία της και πάλι στην περιοχή της Αυστρίας αλλά αυτή τη φορά σε διαφορετική ξενοδοχειακή μονάδα και συγκεκριμένα στο Hotel Vitalquelle Gauenstein. 

Από την πρώτη εικόνα και μόνο, καταλαβαίνει κανείς ότι το συγκεκριμένο ξενοδοχείο αποτελεί μια ιδανική λύση για προετοιμασία ομάδας αφού συνδυάζει την απόλυτη χαλάρωση και ηρεμία στη φύση με τις εξαιρετικές παροχές σε δωμάτια, κέντρο ευεξίας και εστιατόρια. Το Hotel Vitalquelle Gauenstein βρίσκεται πάνω στη λίμνη, η οποία αποτελεί μια μοναδική τοποθεσία σε ολόκληρη την περιοχή. 

Σημαντικό ρόλο στην αποκατάσταση παίζουν και τα δωμάτια του ξενοδοχείου που είναι πλήρως εξοπλισμένα, όπως επίσης και το κέντρο ευεξίας (SPA) που περιλαμβάνει μια κρυστάλλινη σάουνα, ένα ατμόλουτρο και μια καμπίνα υπέρυθρης ακτινοβολίας. Υπάρχει επίσης ένα ειδικό aqua cave για καλή αναπνοή, πισίνα με πολύ παγωμένο νερό και πολλά σημεία γρήγορης αποκατάστασης μετά από μια κουραστική μέρα. 

ο ξενοδοχείο διαθέτει τόσο εξωτερική πισίνα όσο και εσωτερική πισίνα ενώ έχει και υπερσύγχρονο γυμναστήριο με πλειάδα οργάνων για τις ανάγκες της προετοιμασίας. 

Για τις ανάγκες των προπονήσεων έχουν επιλεχθεί οι ίδιες γηπεδικές εγκαταστάσεις που απέχουν μόλις λίγα λεπτά από το ξενοδοχείο ενώ στην περιοχή υπάρχουν διάφορες δραστηριότητες ψυχαγωγίας για την χαλάρωση των παικτών από τις σκληρές προπονήσεις».

 

Μοιραστείτε το: