05/06/2020
Στοιχηματίζω | Τρίτη 21 Μαΐου 2019 - 16:55

Με τους Λατίνους...


Η στοιχηματική πρόταση του a-sports.gr για την Τρίτη (21/5)

Το ρίσκο που πήραμε στις προτάσεις μας για τη Δευτέρα (20/5) μας βγήκε μέχρι ένα σημείο, με τις δύο στις τρεις επιλογές μας να επιβεβαιώνονται.

Προχωράμε για το απόλυτο και την επιστροφή μας στο ταμείο με τις επιλογές μας για την Τρίτη (21/5) με το ενδιαφέρον στοιχηματικά να βρίσκεται πλέον στην Λατινική Αμερική.

Αναλυτικά οι προτάσεις μας.

Ατλέτικο Ρίβερ Πλέιτ-Κόλον Σάντα Φε: Ξεκινάμε τη σημερινή μας τριάδα με την αναμέτρηση της Ατλέτικο Ρίβερ Πλέιτ με την Κόλον Σάντα Φε για το Κόπα Σουδαμερικάνα. Οι Αργεντινοί έχουν το προβάδισμα για τη νίκη, σε ένα ματς, το οποίο αναμένεται κλειστό με λίγα γκολ και χαμηλό ρυθμό. Το διπλό, λοιπόν, αλλά και το Under έχουν λογική και συγκεντρώνουν αρκετές πιθανότητες να επιβεβαιωθούν και να μας πληρώσουν.

Ριονέγκρο Αγκίλας-Ιντεπεντιέντε: Συνεχίζουμε με έναν ακόμη αγώνα για το Κόπα Σουδαμερικάνα, αυτό της Ριονέγκρο Αγκίλας κόντρα στην Ιντεπεντιέντε. Και εδώ πιστεύουμε ότι οι Αργεντινοί έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη, με τους Κολομβιανούς να βρίσκονται σε περίοδο ντεφορμαρίσματος το τελευταίο διάστημα. Το διπλό σε τιμές διπλασιασμού αξίζει το ποντάρισμά μας και έτσι βρίσκεται στις προτάσεις μας.

Κρισιούμα-Γκουαρανί Καμπίνας: Κλείνουμε την τριάδα μας με την αναμέτρηση της Κρισιούμα κόντρα στην Γκουαρανί για την Β' Βραζιλίας. Οι δύο ομάδες έχουν ξεκινήσει με πολύ άσχημο τρόπο το φετινό πρωτάθλημα και θέλουν να πάρουν μία νίκη που θα τους αναπτερώσει το ηθικό. Οι γηπεδούχοι με τον κόσμο στο πλευρό τους, αλλά και την ποιότητα που διαθέτουν μπορούν να επιστρέψουν στις νίκες, με τον άσο να πληρώνει καλά και να βρίσκεται έτσι στις επιλογές μας.

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Ατλέτικο Ρίβερ Πλέιτ-Κόλον Σάντα Φε 2/UNDER

Ριονέγκρο Αγκίλας-Ιντεπεντιέντε 2

Κρισιούμα-Γκουαρανί Καμπίνας 1

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΡΟΥΣΚΟΣ

Μοιραστείτε το: