13/08/2020
Κόσμος | Τρίτη 21 Μαΐου 2019 - 14:39

Έβαλε το τζετ του στον αυτόματο πιλότο για να κάνει σεξ με 15χρονη

Ο 53χρονος εκατομμυριούχος είναι παντρεμένος και πατέρας τριών παιδιών και παρέδιδε μαθήματα στη μαθήτρια για το πώς να πετάει μικρά αεροσκάφη

Ασυγκράτητος και... εγκληματίας. Ένας εκατομμυριούχος στις ΗΠΑ βρίσκεται αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη καθώς ήρθε σε σεξουαλική επαφή με 15χρονη.

Το θέμα, όμως, δεν σταματά εδώ. Όπως αποδεικνύεται, ο Στίβεν Μπράντλεϊ Μελ έβαλε στον αυτόματο πιλότο το ιδιωτικό του τζετ, ώστε να συνευρεθεί σεξουαλικά με την ανήλικη!

Μάλιστα, όπως καταγγέλλει η μητέρα του θύματος, ο 53χρονος χρηματιστής, που είναι παντρεμένος και πατέρας τριών παιδιών, έκανε στην 15χρονη μαθήματα για το πώς να πιλοτάρει, έπειτα από επιθυμία της μητέρας της.

Ο κατηγορούμενος είχε ελικοδρόμιο σπίτι του και έναν μικρό στόλο αεροσκαφών. Είναι επικεφαλής μιας φιλανθρωπικής οργάνωσης, της Air Lifeline που μετέφερε οικογένειες αρρώστων παιδιών σε οποιοδήποτε σημείο των ΗΠΑ για θεραπεία.

Ο ίδιος και η 15χρονη άρχισαν να επικοινωνούν πριν δύο χρόνια μέσω Snapchat και τον Ιούλιο του 2017 την προσκάλεσε στο σπίτι του στο Μπέντμινστερ, όπου της έκανε στοματικό σεξ.

Συνέχισε να την βομβαρδίζει με μηνύματα σεξουαλικού περιεχομένου, ενώ της αγόρασε και... αντισυλληπτικά.

Στις 20 Ιουλίου απογειώθηκε από το αεροδρόμιο του Σόμερσετ της Μασαχουσέτης με το θύμα του «με σκοπό να προχωρήσει σε σεξουαλική πράξη με άτομο κάτω των 18», όπως αναφέρει το κατηγορητήριο και επιστρέφοντας έβαλε το τζετ του στον αυτόματο πιλότο για να κάνουν σεξ.

Κάτι που έκανε ξανά τον επόμενο μήνα στη διάρκεια ταξιδιού τους στη Νέα Υόρκη, όπου μάλιστα τη φωτογράφισε γυμνή.

Πλέον περιμένει την ανακοίνωση της ποινής του στις 12 Ιουλίου, ενώ η γυναίκα του κατέθεσε αίτηση διαζυγίου.

Μοιραστείτε το: