14/07/2020
Γυναικείο ποδόσφαιρο | Τρίτη 21 Μαΐου 2019 - 12:52

Δριμύ κατηγορώ κατά Χατζησαρόγλου από τη γυναικεία ομάδα της Γλυφάδας

Πυρ και μανία με τον σύμβουλο της ΕΠΟ ο σύλλογος των νοτίων προαστίων για την ώρα διεξαγωγής του εξ αναβολής ματς με τον ΠΑΟΚ

Έξαλλοι είναι οι άνθρωποι της Γλυφάδας με τους χειρισμούς της ΕΠΟ αναφορικά με τον εξ αναβολής αγώνα με τον ΠΑΟΚ για την Α' Εθνική ποδοσφαίρου Γυναικών.

Σε ανακοίνωσή τους ρίχνουν τα βέλη τους στον Γιώργο Χατζησαρόγλου για την αλλαγή την τελευταία στιγμή της ώρας έναρξης του ματς της Κυριακής (19/5) επειδή το ζήτησε η ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Όπως καταγγέλλουν, ουσιαστικά ο λόγος που επικαλέστηκε ο ΠΑΟΚ για να πάει το ματς δύο ώρες αργότερα διαπίστωσαν ιδίοις όμμασι ότι δεν ίσχυε, απλά οι γηπεδούχες ήθελαν να παρακολουθήσουν τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ Γυναικών στη Βουδαπέστη!

Και σημειώνουν ότι η αποστολή τους ταλαιπωρήθηκε απίστευτα, γι' αυτό και ζητούν την παραίτησή του από την θέση του προέδρου της επιτροπής γυναικείου ποδοσφαίρου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Για μια ακόμα φορά βιώσαμε την προχειρότητα και την ανευθυνότητα με την οποία η ΕΠΟ δια των οργάνων της αντιμετωπίζει το γυναικείο ποδόσφαιρο και το γυναικείο πρωτάθλημα. Υλοποιώντας η επιτροπή του γυναικείου ποδοσφαίρου την απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής για τον μη τελεσθέντα αγώνα της 19ης αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ, όρισε με απόφασή της στις 16-5-2019 το παιχνίδι να διεξαχθεί την Κυριακή 19-5-2019 με ώρα έναρξης αρχικά την 17η απογευματινή.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης -με αίτημά της- ζήτησε μόλις την Παρασκευή 17-5-2019, την μετάθεση της ώρας έναρξης από τις 17.00 στις 19.00, με αιτιολογικό ότι στο προπονητικό κέντρο του ΠΑΟΚ διεξάγεται τουρνουά που δεν μπορεί να μετατεθεί... Ο πρόεδρος της επιτροπής γυναικείου ποδοσφαίρου μας γνωστοποίησε ότι αφού έκανε έρευνα περί της βασιμότητας του λόγου του αιτήματος, το έκανε αποδεκτό και όρισε την διεξαγωγή του αγώνα στις 19.00 αγνοώντας την μετακινούμενη ομάδα!

Η αποστολή μας έφτασε στο προκαθορισμένο γήπεδο ώρα 16.30’ και βρήκε ένα προπονητικό κέντρο άδειο (σχετικές οι φωτογραφίες ), με παρόντες μόνο τους φύλακες των εγκαταστάσεων! Γύρω στις 18.15’ φάνηκε ο πραγματικός λόγος της μετάθεσης της ώρας έναρξης, όταν άρχισαν να καταφθάνουν οι αθλήτριες της γηπεδούχου ομάδας του ΠΑΟΚ, που είχαν μεταβεί στην Βουδαπέστη, για να παρακολουθήσουν τον τελικό του C.L. γυναικών...

Για μια ακόμα φορά, ο πρόεδρος της επιτροπής του γυναικείου ποδοσφαίρου μερολήπτησε υπέρ της συγκεκριμένης ομάδας και χωρίς καμία απολύτως έρευνα μετέθεσε την ώρα του αγώνα προς διευκόλυνση των αθλητριών της.

Ο κ. Χατζησαρόγλου ανάγκασε -και εξέθεσε σε κίνδυνο- την αποστολή μας, αναγκάζοντάς την να ταξιδέψει οδικώς όλη νύχτα, επιστρέφοντας στην Αθήνα ώρα 04.30’ (το πρωί) αγνοώντας το γεγονός ότι η Δευτέρα 20-5-2019 ήταν εργάσιμη ημέρα και οι αθλήτριες έπρεπε να μεταβούν στις δουλειές τους...

Από την ενέργειά του αυτή κρίνεται ή ανεπαρκής ή μεροληπτικός υπέρ της συγκεκριμένης ομάδας (δηλαδή του ΠΑΟΚ), δημιουργώντας πολλά ερωτηματικά ως προς τις στοιχειώδεις συνθήκες ισονομίας στην διεξαγωγή του πρωταθλήματος. Εμείς, ως ΑΕ ΓΛΥΦΑΔΑΣ μετά τους ψευδείς ισχυρισμούς του, ζητάμε -αν έχει έστω και την στοιχειώδη ευθιξία- να υποβάλλει την παραίτησή του από την θέση του προέδρου της επιτροπής γυναικείου ποδοσφαίρου, διότι μετά τα ψεύδη του έχει απωλεσθεί η εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό του.

Για την ΑΕ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ ΚΩΣΤΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ.».

Μοιραστείτε το: