27/09/2020
ΑΕΛ | Δευτέρα 20 Μαΐου 2019 - 13:58

Έξαλλη με ραδιοφωνικό σταθμό η ΑΕΛ

Ζητά απαντήσεις μετά τον «πόλεμο» στον Κούγια

Δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω η ΑΕΛ. Με επιστολή της τη Δευτέρα (20/5) ζητά συγκεκριμένες απαντήσεις από ραδιοφωνικό σταθμό που αναφέρεται απαξιωτικά στον Αλέξη Κούγια.

Στην ΠΑΕ νιώθουν προσβεβλημένοι και ζητούν λεπτομέρειες για τον ραδιοφωνικό σταθμό, αλλιώς θα προσφύγουν στη δικαιοσύνη.

Αναλυτικά η επιστολή: «Λάρισα, 20/5/2019

Αρ. Πρωτοκόλλου: 0161

Προς:   ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ PRESSING ΛΑΡΙΣΑΣ

Όπως σας είναι γνωστό τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου αναρτήσατε μια ανακοίνωση με την οποίαν το ΔΣ κάποιας εταιρείας της οποίας δεν γνωρίζουμε τα στοιχεία αφενός μεν προβαίνει σε χαρακτηρισμούς που αφορούν την προσωπικότητα του ιδιοκτήτου της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Κούγια, αφετέρου χωρίς να αναφέρετε ποιους εκπροσωπείτε, όπως κάνετε και καθημερινά σε όλες τις εκπομπές σας, απαιτείτε από αυτόν να πουλήσει τις μετοχές του «και να φύγει από την ΑΕΛ και τη Λάρισα» την οποίαν σύμφωνα με την ανακοίνωση «έχει μικρύνει και την έχει φέρει στο ανάστημα του».

Επειδή εμείς στο ΔΣ της ΠΑΕ ΑΕΛ νιώθουμε βάναυσα προσβεβλημένοι να δεχόμεθα να μας επιλέγει ως διοίκηση ένας τόσο χαμηλού επιπέδου άνθρωπος, όπως τον περιγράφετε στην ανακοίνωση σας, όπως επίσης νιώθουμε ιδιαίτερα προσβεβλημένοι όταν μας παρουσιάζετε ότι διοικούμε μια τόσο χαμηλού επιπέδου ποδοσφαιρική εταιρεία.

Επειδή μας είναι ιδιαίτερα αναγκαίο να μας απαντήσετε:

1. Ποια είναι η επωνυμία της εταιρείας της οποίας είστε το ΔΣ.

2. Ποια είναι η σύνθεση και οι ιδιότητες των μελών του ΔΣ.

3. Στο όνομα τίνος έχει εκδοθεί η άδεια λειτουργίας του σταθμού.

4. Σε ποια Εφορία έχετε καταθέσει το μισθωτήριο του χώρου που χρησιμοποιείτε και λειτουργείτε τον σταθμό και έχετε κάνει έναρξη λειτουργίας της επιχειρήσεως σας, εξαιτίας της οποίας κι εισπράττετε τα χρήματα για τις διαφημίσεις

5. Σε ποιο υποκατάστημα του ΙΚΑ είναι ασφαλισμένοι οι εργαζόμενοι στην επιχείρηση σας.

6. Ποια είναι η πραγματική επωνυμία του ραδιοσταθμού η οποία είναι κατατεθειμένη στο ΕΣΡ.

ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ

Σας γνωστοποιούμε ότι αν σε 24 ώρες από την αποστολή του παρόντος εγγράφου δεν έχουμε έγγραφες απαντήσεις όπως υποχρεούστε εκ του Νόμου, την Τετάρτη 22/5 θα απευθυνθούμε στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Λαρίσης για να υποχρεωθείτε να μας παραδώσετε εγγράφως τις συγκεκριμένες πληροφορίες.

Για το ΔΣ της ΠΑΕ ΑΕΛ».

Μοιραστείτε το: