11/08/2020
Πόλο | Σάββατο 18 Μαΐου 2019 - 22:48

Θέαμα και βραβεύσεις στο All Star του πόλο (pics)

Στο Παλαιό Φάληρο διεξήχθη και οι Έλληνες επικράτησαν με 14-9 των Ξένων

Σε μία πολύ φιλόξενη ατμόσφαιρα στο κολυμβητήριο του Παλαιού Φαλήρου, διεξήχθη το Σάββατο (18/5) το 3ο All Star Game από τον ΣΕΑΥ, όπου η Ελληνική ομάδα νίκησε με 14-9 την Ξένη ομάδα και τιμήθηκαν αρκετοί προσκεκλημένοι για την προσφορά τους στο χώρο του πόλο.

Ο ΣΕΑΥ τίμησε τον Αργύρη Θεοδωρόπουλο, τον Βαγγέλη Δελακά και τη Φιλιώ Μανωλιουδάκη που αποχώρησαν από την ενεργό δράση, την Αλεξάνδρα Ασημάκη για την προσφορά της στο χώρο, την Εθνική ομάδα Νέων Ανδρών, την Εθνική ομάδα Εφήβων, τον Νίκο Παπανικολάου και τον Γιόσιπ Πάβιτς του Ολυμπιακού.

Ο πρόεδρος του ΣΕΑΥ, Γιάννης Φουντούλης, δήλωσε: «Κάνουμε κάποια πράγματα, ώστε το άθλημα που αγαπάμε να ανεβεί επίπεδο και να φτάσει στα πρότυπα των μεγαλύτερων αθλημάτων. Στόχος του αγώνα ήταν η προώθηση και η διαφήμιση του αθλήματος και προσπαθούμε με δράσεις να πούμε τη γνώμη μας και να βοηθήσουμε την κατάσταση, γιατί είναι ένα άθλημα που έχει χαρίσει πολλές χαρές και επιτυχίες. Πρέπει σαν σύνδεσμος να έχουμε φωνή σε πράγματα που μας απασχολούν, ώστε σε συνεργασία με την Ομοσπονδία να ανεβάζουμε το επίπεδο».

Η αντιπρόεδρος του ΣΕΑΥ, Αλεξάνδρα Ασημάκη, τόνισε: «Είμαι χαρούμενη που υπάρχει τόσος χώρος για να θαυμάσει αυτό το θέαμα. Το πόλο είναι το πιο πετυχημένο ομαδικό σπορ για την Ελλάδα, που έχει χαρίσει πολλές διακρίσεις. Χαίρομαι που ο κόσμος το έχει αγκαλιάσει και συνεχίζει να το κάνει. Είναι καθήκον όλων μας να προστατέψουμε και να προωθήσουμε την υδατοσφαίριση και πρέπει εμείς να δείξουμε το δρόμο, ώστε να συνεχίσουν και οι υπόλοιποι αρμόδιοι. Το θέμα των υποδομών στην Ελλάδα είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα αυτή τη στιγμή, σε αυτές τις δύσκολες εποχές. Η κατάσταση είναι θλιβερή, δεν έχουν πισίνες οι ομάδες για να κάνουν προπόνηση, τα έξοδα είναι πολλά και θα μπορούσε και το σύστημα διεξαγωγής του πρωταθλήματος να είναι καλύτερος».

Ο Αργύρης Θεοδωρόπουλος ανέφερε: «Είναι από τις πιο σημαντικές βραβεύσεις μου, καθώς τώρα στο κλείσιμο της καριέρας μου επιβραβεύομαι για την πορεία μου και την προσπάθεια όλα αυτά τα χρόνια. Είναι πολύ σημαντικό να αναγνωρίζονται οι προσπάθειες από τον χώρο που αγαπάς και είναι κάτι ιδιαίτερο για μένα. Υπάρχει πρόβλημα στην προβολή του αθλήματος, αν σκεφτούμε ότι είμαστε σε περίοδο πλέι οφ και πολύς κόσμος δεν γνωρίζει πολλά πράγματα».

Τα οκτάλεπτα: 5-3 , 2-2 , 3-3 , 4-1

ΕΛΛΗΝΕΣ: Γενηδουνιάς 3, Φουντούλης 3, Γούνας 2, Ποντικέας 1, Παπανικολάου 4, Τζωρτζάτος 1

ΞΕΝΟΙ: Μπάκταλ 2, Μοσκόφ 4, Ραμίρεζ 1, Μπούσλιε 1, Τοράκι 1

 

Μοιραστείτε το: