14/07/2020
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ | Παρασκευή 17 Μαΐου 2019 - 23:58

Τέλος οι προπονήσεις στον Εργοτέλη

Σε ωραίο κλίμα έγινε η τελευταία εκγύμναση της σεζόν στο Παγκρήτιο

Ολοκληρώθηκε τυπικά και ουσιαστικά η σεζόν για τον Εργοτέλη, καθώς οι παίκτες έκαναν την Παρασκευή (17/5) την τελευταία τους προπόνηση.

«Το τελευταίο ραντεβού της χρονιάς, είχε δοθεί σήμερα στο Παγκρήτιο στάδιο», αναφέρει αρχικά η ενημέρωση του Εργοτέλη και συνεχίζει ως εξής:

«Η προπόνηση ήταν στην ουσία ένα χαλαρό ξεμούδιασμα και ένα οικογενειακό διπλό στο οποίο έλαβε μέρος το τεχνικό επιτελείο της ομάδας μας ο υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος Σταύρος Λαμπράκης καθώς επίσης και αρκετά παιδιά της Κ19. Χρέη διαιτητή εκτέλεσε το Γενικός Διευθυντής της ΠΑΕ κ. Τουτζάρης, όντας όμως εκτός αγωνιστικό χώρου με αποτέλεσμα να μην έχει σαφή εικόνα για τις αμφισβητούμενες φάσεις γεγονός που προκαλούσε συχνά διαμαρτυρίες των παικτών oι οποίοι του ζητούσαν να συμβουλευτεί το VAR.

Ο κ. Τουτζάρης αγέρωχος, και με αυστηρό υφος δεν πτοήθηκε επικροτώντας τις αποφάσεις του! Όλα αυτά βέβαια κάτω από το βλέμμα του εξωδιοικητικού παράγοντα της ομάδος μας Μανόλη Σεβαστάκη ο οποίος με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο «σχολίαζε» τις όμορφες κιτρινόμαυρες στιγμές καθώς επίσης και το ταλέντο του διαιτητή!

Μετά το τέλος του οικογενειακού παιχνιδιού στήθηκε στ' αποδυτήρια το καθιερωμένο μπουγέλο κλείνοντας έτσι μια άκρως πετυχημένη χρονιά για την ομάδα μας όπου η νέα αγωνιστική σεζόν θα την βρει στην Super League 2!

Με πολλά χαμόγελα και πολλές αγκαλιές άπαντες αντάλλαξαν ευχές για ένα όμορφο καλοκαίρι ανανεώνοντας το ραντεβού τους!».

Μοιραστείτε το: