17/09/2019
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ | Παρασκευή 17 Μαΐου 2019 - 12:49

Αποχαιρέτησε τον Δέλλα και τη... σεζόν ο Παναιτωλικός

Ολοκληρώθηκαν οι προπονήσεις, με την ΠΑΕ να μιλά με τα καλύτερα λόγια για τον «Κολοσσό» * Το δικό του «αντίο» και «ευχαριστώ»

Η αυλαία της φετινής σεζόν για τον Παναιτωλικό έπεσε οριστικά για τον Παναιτωλικό την Πέμπτη (16/5).

Η τελευταία προπόνηση πραγματοποιήθηκε στο Emileon και ήταν ιδιαίτερη, καθώς επρόκειτο και για την ύστατη παρουσία του Τραϊανού Δέλλα και των συνεργατών του στην ομάδα.

Η διοίκηση τους ευχαρίστησε όλους για τον επαγγελματισμό τους, αλλά και το ήθος τους, σημειώνοντας ότι «κατέχουν περίοπτη θέση στην καρδιά όλων μας».

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η σεζόν 2018-2019 ολοκληρώθηκε σήμερα για την ομάδας μας με την τελευταία προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο Emileon. Ήταν ταυτόχρονα η τελευταία παρουσία του Τραϊανού Δέλλα και των συνεργατών του Βασίλη Μπορμπόκη και Δημήτρη Μπουρουτζίκα.

Τους ευχαριστούμε για όσα πρόσφεραν στον Παναιτωλικό, για τον επαγγελματισμό τους, αλλά πάνω απ’ όλα για τον χαρακτήρα και το ήθος τους. Ευχόμαστε κάθε επιτυχία σε ότι κάνουν στο μέλλον.

Κατέχουν περίοπτη θέση στην καρδιά όλων μας!».

Από την πλευρά του και ο Δέλλας με μια ανάρτησή του ευχαρίστησε άπαντες, ποστάροντας και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μια ομαδική φωτογραφία.

«Τελείωσε μια δύσκολη χρονιά (και ένας κύκλος για μένα) χάρη στην δική σας δουλειά, μέσα...και έξω από το γήπεδο.....σας ευχαριστώ όλους... καλή τύχη @panetolikosfc υγεία σε όλους σας», έγραψε.

 

Μοιραστείτε το: