14/07/2020
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ | Παρασκευή 17 Μαΐου 2019 - 12:21

Τέλος από τον Αστέρα ο Παράσχος

Η ομάδα της Τρίπολης ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον έμπειρο τεχνικό * Το «αντίο» του

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται ο Αστέρας Τρίπολης, καθώς, όπως ανακοινώθηκε την Παρασκευή (17/5), λύθηκε η συνεργασία του με τον Γιώργο Παράσχο.

Το «διαζύγιο» ακουγόταν εδώ και καιρό και επιβεβαιώθηκε, με την ΠΑΕ να τον ευχαριστεί για την συνεισφορά του.

Από την πλευρά του, ο έμπειρος τεχνικός ευχαρίστησε με τη σειρά του άπαντες για τη συνεργασία, ενώ στάθηκε και στο... αγωνιώδες φινάλε.

Όπως είπε, η ομάδα αδίκησε τον εαυτό της και μπήκε σε περιπέτειες όσον αφορά την παραμονή της χωρίς λόγο, ενώ της ευχήθηκε να πετύχει τους στόχους της τη νέα σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση και η δήλωση του Παράσχου: «Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον προπονητή, κ. Γιώργο Παράσχο. 

Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ευχαριστεί τον κ. Παράσχο για την συνεισφορά του στον σύλλογο και τού εύχεται καλή συνέχεια στην επαγγελματική και οικογενειακή του διαδρομή.

ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΡΑΣΧΟΥ

"Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον ΑΣΤΕΡΑ και όλους τους ανθρώπους του συλλόγου για τη συνεργασία όλων αυτών των μηνών. Ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά για εμάς. Ήταν λυπηρό που φτάσαμε την τελευταία αγωνιστική να διεκδικούμε τη σωτηρία. Αδικήσαμε τους εαυτούς μας, γιατί στα περισσότερα παιχνίδια είχαμε καλή παρουσία και μπήκαμε σε αυτή την ταλαιπωρία χωρίς λόγο. 

Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες μου στην ομάδα και τους ποδοσφαιριστές. Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ήταν μία πολύ καλή εμπειρία. Εύχομαι ό,τι καλύτερο στην ομάδα και μακάρι του χρόνου να πετύχει τους στόχους, που για τον ΑΣΤΕΡΑ είναι πάντα υψηλοί"». 

Μοιραστείτε το: