05/06/2020
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ | Πέμπτη 16 Μαΐου 2019 - 22:29

Προπόνηση με χορό και… μπάρμπεκιου στον Εργοτέλη (pics)

Το χάρηκαν πολύ οι παίκτες και τα μέλη της κρητικής ομάδας

Φτάνει προς το τέλος της η σεζόν για τους παίκτες του Εργοτέλη και την Πέμπτη (16/5) ήταν η προτελευταία τους προπόνηση και τα είχε… όλα, αφού μετά το τέλος της και έφαγαν και χόρεψαν.

«Προτελευταία προπόνηση σήμερα στο βοηθητικό του Παγκρητίου σταδίου με τους παίκτες μας να μετρούν πλέον ώρες για την καλοκαιρινή τους άδεια.

Το πρόγραμμα κύλησε χαλαρά με πολύ παιχνίδι στο οποίο συμμετείχαν αρκετά παιδιά και από την Κ19 του συλλόγου μας κάτω από το βλέμμα του Νικόδημου Παπαβασιλείου και των συνεργατών του καθώς επίσης και του Βασίλη Πλεσίτη. Οι μονομαχίες στο οικογενειακό «διπλό» ήταν δυνατές ενώ δεν έλειψαν στο τέλος και τα πειράγματα των νικητών προς τους ηττημένους.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης είχε προγραμματιστεί μπάρμπεκιου μέσα σε ένα ευχάριστο και οικογενειακό κλίμα το οποίο γενικότερα διακρίνει τον σύλλογο. Οι κιτρινόμαυροι τίμησαν δεόντως το μενού το οποίο περιλάμβανε φιλέτα μπριζόλες σουβλάκια, σαλάτες, πολλές μπύρες και γλυκά ενώ δεν έλειψαν τα τραγούδια και οι χοροί», αναφέρει η ενημέρωση του Εργοτέλη.

Μοιραστείτε το: