30/05/2020
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | Πέμπτη 16 Μαΐου 2019 - 19:43

Τίμησαν τον Μαρινάκη οι Βετεράνοι του Ολυμπιακού

Μήνυμα ενότητας έστειλε ο ηγέτης των «ερυθρολεύκων»

Πήρε την αναγνώριση που του αξίζει... Τον Βαγγέλη Μαρινάκη τίμησαν το βράδυ της Τετάρτης (15/5) οι Βετεράνοι του Ολυμπιακού.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το Μικρολίμανο, με την παρουσία και του Γιάννη Μώραλη, με τον ισχυρό άνδρα της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ να στέλενει μήνυμα ενότητας.

«Είμαστε τα τελευταία πέντε χρόνια στο πλευρό του Γιάννη Μώραλη όσο αναφορά τον Δήμο Πειραιά και θέλω να πω μετά απ’ όλα αυτά τα χρόνια, ότι μπορούμε και περπατάμε στους δρόμους του Πειραιά με ψηλά το κεφάλι και κοιτάζουμε όλους τους Πειραιώτες στα μάτια, γιατί τους είχαμε πει λίγα λόγια και τους είχαμε υποσχεθεί πολλά έργα. Και το πράξαμε σε όλο του το μεγαλείο. Επίσης, θα συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό και τη δεύτερη πενταετία.

Μετά και την εμπειρία που έχουμε αποκτήσει, θα είμαστε ακόμα καλύτεροι και πιστεύουμε ότι σε δύο χρόνια από σήμερα, θα περπατάτε σε έναν διαφορετικό Πειραιά. Εμάς δεν μας ενδιαφέρει ο Δήμος επιχειρηματικά. Εμείς αγαπάμε τον Πειραιά, όπως αγαπάμε και τον Ολυμπιακό. Είναι οι δύο μεγάλες μας αγάπες και πορευόμαστε έτσι! Εκτός ότι ζητάω απ’ όλους σας την συμπαράστασή σας, στον τίμιο αγώνα που έχουμε ξεκινήσει. Στις 26 Μαΐου θέλουμε να είμαστε για άλλη μία φορά ΝΙΚΗΤΕΣ, γιατί εμείς έχουμε συνηθίσει σε μεγάλες νίκες. Μένουν λίγες ημέρες ακόμα, θα τρέξουμε λίγο παραπάνω για να κερδίσουμε για ακόμα μία φορά!», ανέφερε στην ομιλία του ο Βαγγέλης Μαρινάκης και κατέληξε:

«Τελειώνοντας, θέλω να σας πω κάτι πάρα πολύ σημαντικό. Και αυτό είναι το εξής: Όλοι εσείς εδώ που έχετε περάσει από τον Ολυμπιακό, σαν παίκτες, σαν προπονητές και σαν παράγοντες από διάφορες θέσεις, είστε πάντα κοντά! Είτε είστε μέσα στην ομάδα, είτε έξω από την ομάδα. Αυτό είναι κάτι πολύ σημαντικό γιατί δείχνει ότι είμαστε όλοι ενωμένοι. Η αγκαλιά μας είναι μεγάλη. Χωρίς εξαιρέσεις. Αυτό είναι κάτι πολύ σημαντικό και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που το βλέπω αυτό εδώ απόψε. Αλλά όχι μόνο εδώ, αλλά και σε όλη την Ελλάδα! Σας ευχαριστώ πολύ και να είστε πάντα καλά!».

Μοιραστείτε το: