05/06/2020
ΑΕΚ | Πέμπτη 16 Μαΐου 2019 - 17:17

Απάντησε στην ΑΕΚ ο Περέιρα, τον καταγγέλλει στη ΦΙΦΑ

Δεν άφησε ικανοποιημένη την Ένωση η απάντηση του Πορτογάλου αρχιδιαιτητή

Αποφασισμένη να πάει στα άκρα την κόντρα της με τον Βίτορ Μέλο Περέιρα, μετά και τις αλλαγές της τελευταίας στιγμής που έγιναν στους ρόλους του διαιτητικού τιμ του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος, είναι η ΑΕΚ.

Η Ένωση έστειλε επιστολή στον Πορτογάλο διαιτητή ζητώντας εντός 24 ωρών εξηγήσεις, ωστόσο δεν πήρε ξεκάθαρες απαντήσεις.

Συγκεκριμένα ο Περέιρα ναι μεν παραδέχεται τις αλλαγές που έγιναν ωστόσο δεν απαντά γιατί αποφασίστηκε το προφανές και το νόμιμο βάσει των κανονισμών του ΚΑΠ και της ΟΥΕΦΑ, δηλαδή η αντικατάσταση του άρρωστου βοηθού από τον τέταρτο. Παράλληλα, αναφέρει πως απλώς αποφασίστηκε να αντικατασταθεί ο πρώτος βοηθός από τον Var Assistant Referee και ότι στο VAR πήγε ο τέταρτος γιατί ο πρώτος βοηθός δεν ήταν αδειοδοτημένος για το VAR!

Μάλιστα, δεν εξηγεί ούτε γιατί δεν ενημέρωσε τις ομάδες για τις αλλαγές στη διαιτητική σύνθεση του τελικού, δεν απαντά ποιον ενημέρωσε αλλά αναφέρει πως όλα έγιναν με τη σύμφωνη γνώμη του παρατηρητή διαιτησίας.

Έτσι, οι «κιτρινόμαυροι», όντας ενοχλημένοι από τη στάση του θα προχωρήσει σε επίσημη καταγγελία εναντίον του, πιθανότατα στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΦΙΦΑ ενώ θα συνεχίσει με όλες τις νόμιμες ενέργειες εναντίον του.

Μοιραστείτε το: