26/05/2020
Ομάδες | Πέμπτη 16 Μαΐου 2019 - 13:57

Παπαδόπουλος... ισχυρός και τη νέα σεζόν στην Καλλιθέα

Ο αντιπρόεδρος του σωματείου θα ηγηθεί της προσπάθειας του ανδρικού ποδοσφαιρικού τμήματος και τη νέα σεζόν * Έχει ξεκινήσει ήδη ο προγραμματισμός

Δεν χάνει χρόνο η Καλλιθέα. Η αθηναϊκή ομάδα είναι αποφασισμένη για... μεγάλα πράγματα τη νέα σεζόν και ήδη έχει ξεκινήσει ο προγραμματισμός της αγωνιστικής χρονιάς.

Επικεφαλής της προσπάθειας θα είναι ο Σπύρος Παπαδόπουλος, όπως αποφασίστηκε και στο Δ.Σ. που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα (14/5).

Ο αντιπρόεδρος του συλλόγου εξέφρασε την επιθυμία να ηγηθεί της προσπάθειας του ανδρικού ποδοσφαιρικού τμήματος, ενώ, μαζί με τους συνεργάτες του, θα αναλάβουν και τα τμήματα υποδομής.

Παράλληλα, έχουν ήδη ξεκινήσει οι ενέργειες για στελέχωση του προπονητικού τιμ, αλλά και του ρόστερ και αναμένονται ανακοινώσεις.

Αναλυτικά η ενημέρωση: «Διοικητικό συμβούλιο πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα το απόγευμα στα γραφεία του συλλόγου, υπό το πρίσμα της ολοκλήρωσης της φετινής αθλητικής περιόδου, όπου συζητήθηκαν θέματα που αφορούν το ποδόσφαιρο, τον στίβο και την ενόργανη γυμναστική.

Ο Αντιπρόεδρος του ΓΣ Καλλιθέα, Σπύρος Παπαδόπουλος, εξέφρασε την επιθυμία του και θα ηγηθεί της προσπάθειας του ανδρικού τμήματος στο ποδόσφαιρο στη Γ΄ Εθνική κατηγορία και τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο και με ομόφωνη απόφαση του συμβουλίου, θα αναλάβει μαζί με τους συνεργάτες του και τα τμήματα υποδομών του ποδοσφαίρου του συλλόγου.

Ο χρόνος, που αποτέλεσε τον βασικό αντίπαλο στην προσπάθεια της αθλητικής περιόδου που κλείνει, καθώς η ανδρική ομάδα είχε ξεκινήσει στα μέσα Αυγούστου, θα αποτελέσει φέτος σύμμαχο. Ο προγραμματισμός έχει ξεκινήσει και ήδη γίνονται ενέργειες για τη στελέχωση τόσο του προπονητικού επιτελείου όσο και της ομάδας, όπου μετά την οριστικοποίηση τους, θα υπάρξουν και οι σχετικές ανακοινώσεις τις προσεχείς ημέρες».

Μοιραστείτε το: