05/06/2020
Μπάσκετ | Τετάρτη 15 Μαΐου 2019 - 21:20

Ολυμπιακός εναντίον όλων για την επικύρωση της βαθμολογίας της Α1

Οι «ερυθρόλευκοι» ανακοίνωσαν ότι θα κινηθούν νομικά κατά των άλλων 13 ομάδων

Πρόωρη αποδείχθηκε η παρουσία των Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου στο Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ την Τετάρτη (15/5) και το βράδυ ο Ολυμπιακός πέρασε στην αντεπίθεση με αφορμή την επικύρωση της βαθμολογίας για την κανονική περίοδο της Α1 μπάσκετ.

Οι «ερυθρόλευκοι», λοιπόν, κάνουν λόγο για καταστρατήγηση της αθλητικής νομοθεσίας και αναφέρουν ότι θα κινηθούν νομικά εναντίον των άλλων 13 ομάδων, που είπαν «ναι» στην επικύρωση.

Για την ώρα, πάντως, οι Πειραιώτες δεν έχουν κάνει σαφές αν θα παίξουν ή όχι με τον Παναθηναϊκό για τα πλέι οφ, που πρόκειται να ξεκινήσουν το Σάββατο (18/5).

Αναλυτικά, η ανακοίνωση: «Με τη σημερινή του απόφαση, το Διοικητικό Συμβούλιο του Ε.Σ.Α.Κ.Ε προχώρησε, κατά παράβαση των διατάξεων του αθλητικού Ν. 2725/1999, στην επικύρωση του πίνακα βαθμολογικής κατάταξης του Πρωταθλήματος, ενόσω εκκρεμεί η εκδίκαση της προσφυγής μας στο Α.Σ.Ε.Α.Δ.

Η Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός αρνείται να νομιμοποιήσει οποιαδήποτε διαδικασία, η οποία καταστρατηγεί την αθλητική νομοθεσία και δηλώνουμε ότι πρόκειται να στραφούμε νομικά εναντίον κάθε αρμοδίου νομικού και φυσικού προσώπου που συνέδραμε στη λήψη της εν λόγω απόφασης».

Μοιραστείτε το: