26/05/2020
Ομάδες | Κυριακή 12 Μαΐου 2019 - 12:21

Ξανά στον Αγροτικό Αστέρα ο Κολώνης

Ανέλαβε το πόστο του γενικού αρχηγού * Τεχνικός διευθυντής ο Καρακώστας

Μια παλιά δόξα επέστρεψε στον Αγροτικό Αστέρα. Όπως ανακοινώθηκε, χρέη γενικού αρχηγού αναλαμβάνει ο Βαγγέλης Κολώνης, ο οποίος προσέφερε πολλά φορώντας τη φανέλα του συλλόγου τη «χρυσή» δεκαετία 1979-89, ενώ διετέλεσε και προπονητής.

Παράλληλα, ο Ηλίας Καρακώστας θα είναι ο νέος τεχνικός διευθυντής, ενώ υπάρχουν προσθήκες και σε άλλα τμήματα του συλλόγου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας του Ευόσμου: «Το Δ.Σ. του Π.Μ.Α.Σ. ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΗΡ ΕΥΟΣΜΟΥ στα πλαίσια του εκσυγχρονισμού αναδιάρθρωσης της συνεδρίασης της 10/5/2019 αποφάσισε τα εξής:

Τοποθετεί στη θέση του Τεχνικού διευθυντή της αντρικής ομάδος τον κο Καρακώστα Ηλία ,ο οποίος ταυτόχρονα θα εκτελεί χρέη φυσιοθεραπευτή για όλα τα παιδιά των ακαδημιών και της γυναικείας ομάδος.

Έφορος της γυναικείας ομάδος ποδοσφαίρου αναλαμβάνει ο κος Πολιτίδης Χαράλαμπος ενώ παραμένει στο πόστο του προπονητή ο κος Καζαντζίδης Γιώργος

Χρέη Γενικού αρχηγού στην αντρική ομάδα ποδοσφαίρου αναλαμβάνει ο κος Κολώνης Ευάγγελος

Ανακοινώνει την συνεργασία του στο τμήμα χορηγιών με την εταιρία GLOA.

Τέλος ευχαριστεί τους προπονητές και τους αθλητές του τμήματος της υποδομής και τους εύχεται καλή συνέχεια στην αθλητική τους σταδιοδρομία.

Με τιμή

Το Δ.Σ του Συλλόγου».

Μοιραστείτε το: