05/06/2020
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ | Σάββατο 11 Μαΐου 2019 - 02:00

Το άφησε ανοικτό ο Κουλούρης για Ατρόμητο

Με την ατάκα «εις το επανιδείν» ολοκλήρωσε το αποχαιρετιστήριο μήνυμά του ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος

Εδώ και πολύ καιρό θεωρείται δεδομένη η αποχώρηση του Ευθύμη Κουλούρη από τον Ατρόμητο, αφού ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος ανήκει στον ΠΑΟΚ και έπαιξε με τη μορφή δανεισμού. Οι πληροφορίες από την ομάδα της Θεσσαλονίκης οδηγούν στο συμπέρασμα ότι δεν πρόκειται να παραμείνει εκεί και πως είναι πιθανότερο να πωληθεί σε ομάδα του εξωτερικού. Ωστόσο, ο ίδιος ο παίκτης στο αποχαιρετιστήριο μήνυμα του της Παρασκευής το άφησε ανοικτό, καθώς ολοκλήρωσε την ανάρτησή του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης με τη φράση «εις το επανιδείν φίλοι μου».

Διαβάστε αναλυτικά όσα έγραψε ο Κουλούρης και το ευχαριστώ του στον Ατρόμητο:

«Το ευχαριστώ μου στην οικογένεια και στους φίλους του Ατρομήτου είναι πολλά για όλη τους την στήριξη και την βοήθεια όλη την χρονιά!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα και ιδιαίτερα σε όλους τους συμπαίκτες μου για την καθημερινή μας δουλειά, σε όλους τους αφανείς μας ήρωες ώστε να μπορώ να βγω υγιής και δυνατός (προπονητικό τιμ, ιατρικό τιμ, γυμναστές, αναλυτής, φροντιστές).

Καθώς επίσης και στον κ. Σπανό για την άψογη συνεργασία, στον προπονητή μου κ. Κάναντι για την μεγάλη του στήριξη και συνεχή βελτίωση μου και τέλος τον κ. Αγγελόπουλο για την απόλυτη στήριξη του σε κάθε στιγμή!! σε ευχαριστώ Ατρόμητε •Εις το επανιδείν φίλοι μου!».

 

Μοιραστείτε το: