11/08/2020
Ομάδες | Τετάρτη 24 Απριλίου 2019 - 21:26

Ηρόδοτος: «Ζητούμε αναβολή της τελευταίας αγωνιστικής»

Η κρητική ΠΑΕ θέλει να εκδικαστούν όλες οι ενστάσεις κατά του Αήττητου Σπάτων και αφού ξεκαθαρίσει η βαθμολογία να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα * Επίθεση σε ΕΠΟ, Football League και Βασιλειάδη

Πυρ και μανία είναι στον Ηρόδοτο από το γεγονός ότι δεν έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο στην βαθμολογία, λόγω των ενστάσεων που υπάρχουν κατά του Αήττητου Σπάτων, και ΕΠΟ, Football League και Βασιλειάδης θέλουν να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής. Η κρητική ΠΑΕ κάνει επίθεση σε όλους με ανακοίνωσή της την Τετάρτη (24/4) και θέτει αίτημα για την αναβολή της τελευταίας αγωνιστικής μέχρι να βγούνε όλες οι αποφάσεις.

Ο Ηρόδοτος αυτή την στιγμή είναι στην 13η θέση της βαθμολογίας με 31 πόντους, δηλαδή έναν λιγότερο από τα Τρίκαλα, που σώνονται στην παρούσα φάση.

«Η ΠΑΕ Ηρόδοτος καταγγέλλει τη συμπεριφορά των αρμοδίων της ΕΠΟ, της Football League και του Υφυπουργού Αθλητισμού κύριου Γιώργου Βασιλειάδη, οι οποίοι είναι υπεύθυνοι για το γεγονός ότι κάποιος σύλλογος έπαιζε στο πρωτάθλημα χωρίς να έχει καλύψει το μετοχικό του κεφάλαιο», αναφέρει αρχικά η ανακοίνωση του Ηρόδοτου και συνεχίζει ως εξής:

«Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να υπάρξει αλλοίωση του πρωταθλήματος, καθώς υπάρχουν ομάδες που έχουν χάσει βαθμούς από τον σύλλογο αυτό και άλλες που πήραν τους τρεις βαθμούς χωρίς αγώνα.

Ο Ηρόδοτος είναι ένας υγιής σύλλογος, που δεν χρωστάει σε κανέναν χρήματα. Την ίδια ώρα άλλες ομάδες χρωστούν σε παίκτες, προπονητές και σε όσους… μιλούν ελληνικά. Ωστόσο, οι αρμόδιοι μας έχουν μπλοκάρει τα χρήματα του μετοχικού κεφαλαίου, μη επιτρέποντάς μας να τα χρησιμοποιήσουμε, με το πρωτάθλημα να οδεύει προς το τέλος του.

Πώς ζητάτε κύριοι να γίνει η αναδιάρθρωση με αυτά τα δεδομένα; Είναι μία πρόταση που θίγει δεκάδες ομάδες, δημιουργούνται οικονομικές εξαρτήσεις και ανήθικα διλήμματα στον βωμό μιας αναδιάρθρωσης, που μέχρι τώρα φέρνει μόνο αντιδράσεις.

Ζητούμε την αναβολή της τελευταίας αγωνιστικής όλων των παιχνιδιών του πρωταθλήματος, μέχρι να εκδικαστούν όλες οι ενστάσεις σε 1ο και 2ο βαθμό και να βγουν οι αποφάσεις της πρώτης φάσης της διαδικασίας επιτήρησης των ομάδων, ώστε να υπάρχει δικαιοσύνη και το πρωτάθλημα να ολοκληρωθεί επί ίσοις όροις».

Μοιραστείτε το: