07/06/2020
Ειδήσεις | Τρίτη 23 Απριλίου 2019 - 20:59

Χολωμένοι στην Μπενφίκα με Σάμαρη

Τοποθετήθηκε ο πρόεδρος των «αετών» με αφορμή ότι δεν ανανεώνει το συμβόλαιό του

Το σκηνικό έχει αλλάξει εντελώς με τον Ανδρέα Σάμαρη στην Μπενφίκα, καθώς μέχρι τα μέσα της φετινής χρονιάς βρισκόταν στα… αζήτητα και πλέον θέτει τους δικούς του όρους για να ανανεώσει τη συνεργασία τους με τους «αετούς». Το γεγονός ότι δεν συμφωνεί με τους όρους που του θέτει η ομάδα της Λισσαβόνας έχει στεναχωρήσει τους ανθρώπους της και φάνηκε από τις δηλώσεις του προέδρου τους, Λουίς Φιλίπε Βιέιρα.

«Η ανανέωση του Σάμαρη δεν αποτελεί προτεραιότητα για την Μπενφίκα. Προτεραιότητα για την Μπενφίκα είναι πάντα… η Μπενφίκα», είπε αρχικά την Τρίτη (23/4) ο Βιέιρα και συνέχισε στο ίδιο μοτίβο:

«Είτε αφορά τον Σάμαρη, είτε οποιονδήποτε άλλο τα κριτήρια της απόφασης μας παραμένουν τα ίδια. Εμείς σκεφτόμαστε πάντα το ίδιο. Πως θα υπηρετήσουμε τα συμφέροντα του συλλόγου. Συνηθίζουμε να λέμε: όποιος δεν θέλει να βρίσκεται εδώ μαζί μας, δεν βρίσκεται. Η Μπενφίκα συμπεριφέρεται καλά σε όλο τον κόσμο, προσφέρει τις συνθήκες που μπορεί να προσφέρει και δεν πρόκειται να κάνει κάτι παραπάνω από αυτό. Αυτό δεν ισχύει μόνο για αυτόν τον ποδοσφαιριστή αλλά για κάθε παίκτη».

Μοιραστείτε το: